Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Iarasi cu Vantul si cu F.N. I.

Peste tot unde te uiti, fie pe internet pe site-urile de stiri, fie la televizor, se vorbeste numai de Sorin Ovidiu Vantu, F.N.I. si alte asemea lucruri legate de el. Subiectul asta, pentru mine, a ajuns la supra-saturatie. Indiferent pe ce canal al televizorului dai, ce ziar, sau ce site de stiri deschizi vezi doar Sorin Ovidiu Vantu, F.N.I, Maria Vlas. Nimeni nu vorbeste despre lucrurile importante (cel putin din punctul meu de vedere). De exemplu: Sistemul de coplata la sanatate sau faptul ca, nici guvernul Boc 6 nu este in stare sa gaseasca solutii pt. iesirea din criza

Aici este o gluma buna daca se gandea cineva ca, "noul guvern" se va pune pe treaba si "uite domn'le ca incepe sa lucreze in favoarea poporului" cum imi spunea cineva zilele trecute. "Ai vazut? L-a arestat pe hotul de Vantu. Bine au facut. Sa dea banii poporului inapoi".

Lasand la o parte faptul ca, acel "popor" la care facea referire persoana respectiva, "de buna voie si nesilit de nimeni" -cum se spune la starea civila- "s-a casatorit cu Vantu". Cu alte cuvinte, acei oameni de buna voie i-au dat lui Vantu si F.N.I.-ului agoniseala lor de o viata. Si acum tot ei se plang ca... F.N.I.-ul si Vantu i-a furat.

Acum, cu banii furati (sau nu) de Vantu.... nimeni nu-i mai poate da inapoi din simplu fapt ca fapta de furt s-a prescris din punct de vedere juridic. Cu alte cuvinte.... Furtul banilor F.N.I. nu mai exista.

 

Acesti oameni, uita in ce context a fost arestat Vantul. Chiar cu cateva zile inainte de a fi arestat Vantu (Cu doua zile inainte mai exact ) Traian Basescu a facut o declaratie la TVR, conform careia, din Ianuarie, se pregatesc noi taieri de salarii. Iar chestia cu arestarea lui Vantu...... si "hotul care a furtat banii popoprului" este fum in ochi. O fi fost Vantu hot sau poate nu. Dar banii tot oamenii i-au depus cu propria lor manuta. Nu le-a pus Vantu, oamenilor un pistol la tampla spunand: "Daca nu-mi dati banii vostrii va impusc".

Oamenii au memoria extrem de scurta. Au uitat cand cu diferite ocazii Basescu a abatut atentia oamenilor de la lucruri extrem de importante catre lucruri marunte. Iar chestia cu Vantu..... Chiar ca este un lucru extrem de marunt fata de ce o sa aduca sistemul de coplata in asigurarile de sanatate. Si (poate !!!) alte taieri de salarii in 2011.

Eu sunt sigur ca vor mai urma si alte taieri. Pentru ca, astia "minunatii nostrii guvernati, in cursa pentru reformarea statului" nu sunt in stare de nimic altceva decat sa taie.

 Acum ca... S.O.V. INVEST lucreaza pentru tine putem sa ne vedem de viata noastra ?

http://bistritaexpress.ro/social/iarasi-cu-vantul-si-cu-fn-i.html

 

0 comentarii2947 vizualizări17 septembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0