Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 24 Mai 2024 - 14587
NU VREAU SA-MI CREASCA PENSIA "NESIMTITA" (pamflet)

Fratilor si cumnatilor ! Mai camarazilor ! In ziua de 19 septembrie s-a intamplat o intamplare ISTORICA: sinistrul apararii nationale, generalul izmana, facut la mai multe apeluri de seara (politice) si inaintat, grad in grad, chiar cand ajunsese pe cea mai inalta treapta – de la seful mafiei personale a lui Adrian Nastase, la seful mafiei generale a lui Traian Basescu, deci Gabita Oprea si cu generaleasa lui proprie, personala si individuala (cum se "esprima" un fost comandant de pluton, Dumnezeu sa-l odihneasca, din liceul militar), au iesit "pe sticla", la B1 Tv, (unde altundeva?), vezi Doamne, sa ne "esplice" ei cum vor creste pensiile militare, mai ales, datorita eforturilor "straordinare" depuse de, cine altul decat EL, EROUL, Viteazul vitejilor, recte (asa cum mai spuneam – de la rect !) generalul de saispe stele Gabi Oprea.

Va declar sincer si impardonabil ca m-a apucat o asa mare emotiune, incat am dat fuga-fuguta la Wecinul Costica sa ma pot descarca. Si recunosc, m-am descarcat conform Ordinului M102/2010, ca M101/2010 l-a ocupat sinistrul de mai sus.

Pai cum sa nu ma apuce cea mai mare emotiune cand am aflat, cu splendoare, desigur, doar n-ati crezut ca cu stupoare ? – am aflat deci ca, prin Legea 119/2010 mi se mareste pensia ! Si eu, credul si prostanac, asa, cam cum suntem catalogati de elita "telectuala" basesciano-bocista, am ascultat cu sfintenie, tampeniile debitate de cei doi amploiati. Si-am lesinat, de bucurie, ce credeti dumneavoastra ! Da, dar, stiti si dumneavoastra – vine o vreme cand si ploua ! Asa ca, m-am trezit repede-repede din lesinul meu provocat de o asa veste bucuracioasa (nu-l cautati in DEX, ca nu-l gasiti – l-am inventat eu, sac !) si, cum m-am trezit am trecut rapid la calculator. Ca, de, verba volant da’, calculatoru’ e baza ! Si m-am pus pe calcule. si am calculat, si am calculat zi de seara pana-n vara, ca a mea poveste, din pacate, mult mai este ! M-am straduit mai multe zile d-astea, si ce credeti, dragii mei cititori ? Oricat am incercat, calculele se incapatanau si nu vroiau sa iasa, neam ! Mai sa fie ! Sa stii ca am fost vrajit: nu se poa’ sa nu iasa ! Doar a calculat izmanarul sef si cu generaleasa subordonata ! Geaba am incercat in fel si chip, - toate calculele aratau asa cum "gura pacatosului, adevar graieste" – adica asa cum graise Gabita al nostru Fat-Urat, cand a iesit PRIMA OARA pe sticla, aratand ca pensiile militare vor scadea cu 39 pana la 69 la suta ! TOATE PENSIILE MILITARE !

Mai zilele trecute, un prieten si camarad de-al meu, care pusese botul la manipularea grobiana a sinistrilor nostri conducatori, m-a anuntat ca a primit raspuns de la Centrul Militar Judetean, ca nu poate primi adresele cu salariile pe anii lucrati, decat in luna noiembrie. Si, ma gandeam, melancolic, cum sunt, pai eu vreau sa depun cererea sa primesc hartiile respective doar in octombrie ! Inseamna ca, prin august 2011 voi primi hartiile respective. Mai sa fie ! Probabil ca Gabita al nost’ are sprijinul fortelor paranormale (alea cu flacarile viole(n)te) si va reusi sa opreasca timpul, precum Mefisto pentru Faust, si sa rezolve TOATE RECALCULARILE in treij de secunde ! Ma intreb si eu, asa ca prostu’  - daca Ministerul Apararii n-a reusit sa RECALCULEZE pensile militare in conformitate cu Legea 90/2007, nici pana astazi (adica in TREI ani), oare cum v-a reusi sa recalculeze aceste pensii doar in mai putin de o luna ?

Tot recent, la unul din posturile de televiziune, parca Realitatea Tv, se anunta, cu pompa de rigoare, ca peste 50 la suta dintre pensionarii militari SI-AU CERUT (ei singuri, evident !) RECALCULAREA PENSIILOR ! Bai Oprica, cu vestea asta ai dat cu drepu-n stangu’, sau cu mucii-n fasole ! Pai bine, bai acesta, sinistrule, cum crezi tu ca oamenii ISI VOR CERE EI, SINGURI sa li se scada pensiile ? Chiar ca ne crezi prosti de-a binelea !

Vei avea o mare surpriza cand, TU, PERSONAL, impreuna cu ministerul pe care il conduci TEMPORAR, veti fi actionati in instanta, de peste 80.000 de pensionari militari, veterani, urmasi ai acestora, PENTRU INCALCAREA CONSTITUTIEI, a DREPTURILOR OMULUI, a DREPTULUI DE PROPRIETATE ! Noi vom sustine, cu tarie, ca o mare parte din aceste drepturi sa ne fie platite din averea ta si a sefilor tai, ca slava Domnului, aveti suficienta avere facuta pe spinarea oamenilor acestei Tari !

Si uite-asa, bai sinistrule, ca domn nu poti fi, de-aia nu vreau sa-mi maresti TU pensia, pentru ca, oricum, la ordinul stapanului tau (de astazi), o vei scadea fara pic de rusine, fara nici-un scrupul ! Vedea-v-as, pe tine si pe toti sefii tai, acolo pe unde a trecut alt dictator - Milosevici il chema ! Pentru GENOCID impotriva poporului roman !

Cand voi semna, nu imi voi mai trece gradul pentru ca, dupa indivizii care conduc astazi (TEMPORAR) Romania, Armata nu mai exista. Nu mai exista nici SISTEM NATIONAL DE APARARE ( Se vede si in strada). Chiar daca acest grad este PROPRIETATEA MEA !

 

DORIN FILIP

0 comentarii3031 vizualizări24 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0