Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
URAAAA ! (striga infractorii !) NU MAI AVEM POLITIE SI JANDARMERIE ! (pamflet)

 In sfarsit, visul (de aur) al infractorilor din tara noastra s-a implinit: Romania, prin reprezentantii ei mai mult decat autorizati, recte (sigur ca de la rect !) marele, iubitul si deosebit de respectatul nostru prezident, precum si maritul nostru prim ministru, au anuntat, apoteotic: "Nu mai avem nevoie de Politie si Jandarmerie!".

Dom’le, ce e drept, e drept: politistii au incalcat Legea nr. 31/2004 pentru modificarea si completarea Legii nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice – au luat-o pe alt itinerar decat cel trecut in cererea de aprobare. Sigur ca da, Basescu crede ca jandarmii au incalcat legea, neactionand cu lacrimogene impotriva politistilor indisciplinati. Sa fim foarte clari: pe jandarmi ii inteleg foarte bine. Va aduc aminte ca un general, recte Chitac Mihai, a fost condamnat pentru folosirea substantelor lacrimogene in decembrie 1989 si in iunie 1990, impotriva manifestantilor. Pai, peste un an – doi, vor veni alti indivizi la putere si, evident ca, cei care vor veni, I-AR FI CONDAMNAT pe cei care, vezi Doamne, ar fi "suprimat" revolta politistilor ! Si asta, cu atat mai mult cu cat politistii au FOST PASNICI, chiar daca au facut un mars neaprobat, chiar daca, unii dintre ei, au exprimat gandurile unor foarte multi oameni.

          Tot atat de adevarat este ca, aproape nicaieri in lume, politia nu este iubita, dar, in general, este respectata. Sigur ca, pozitia presedintelui, el insusi banuit ca infractor (Dosarul Flota, casa de pe Mihaileanu), de a refuza participarea legala a UNEI INSTITUTII – POLITIA RUTIERA - la protejarea deplasarii PRESEDINTELUI Romaniei, aceasta pozitie duce, cu ADEVARAT la incalcarea legii si se constituie ca  un atac la SECURITATEA NATIONALA. Probabil ca va veni si o vreme cand, acest individ va fi judecat pentru faptele lui – incalcarea Constitutiei prin numirea unui prim ministru atunci cand era o alta majoritate in Parlament, prin neluarea unei pozitii clare fata de fraudarea votului in Parlamentul Romaniei, ba chiar mai mult – aprobarea darii mitei PSD-ului pentru a-si putea trece Legea neconstitutionala a pensiei unice, etc.

          Dar, ce sa-i fac ! Intotdeauna hotul striga: "Hotii!". Iata, sunt condamnati politistii ca si-au aruncat niste caschete vechi, cu insemne depasite, in curtea Cotrocenilor, considerand ca au fost atacate insemnle statului ROMAN. Dar cand s-a dus la intalnirea de la Miercurea Ciuc, batjocorirea DRAPELULUI STATULI ROMAN de catre unii primari apartinand nationalitatii maghiare, nu l-a clintit, nicidecum. Dar, de ! IMPARATUL ROMANIEI s-a simtit jignit de lez majestate –

"javra ordinara" – l-a daramat si infuriat in asa masura incat,  maretul capitan de cursa lunga, Traian a lu’ Basescu, a fost infrant de furtuna nervilor si a luat o decizie ce poate duce, cu siguranta, la scufundarea corabiei, numita Romania !

          In situatia respectiva, Basescu se pune, cu totul, pe mana SPP-ului, adica a garzii pretoriene. Fara a se considera altceva decat un apel la Istorie, doresc sa-i amintesc marelui nostru conducator, adica lui Traian Basescu, faptul ca imparatul roman NERO (ca si Caligula, de altfel), a fost asasinat de propria sa garda pretoriana. Mai aproape de noi, la 31 octombrie 1984, Indira Gandhi a fost asasinata de trei membri ai garzii sale personale.

          Gandesc (inca mai am aceasta capacitate) ca, in situatia creata, adica prin renuntarea la Politie si Jandarmerie, probabil ca si la Armata (ca urmare a actiunilor desfasurate de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si Retragere) de catre presedintele si prim ministrul Romaniei, sa renunte, amandoi si la POPORUL ROMAN. Dar, mai corect este ca POPORUL sa renunte la acesti indivizi care actioneaza iresponsabil, unul la nervi, iar celalalt copiindu-si seful !

 

FILIP DORIN

 

0 comentarii2954 vizualizări27 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0