Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Primarul O.T. Cretu este, se pare, urmarit penal de DNA Cluj. Plangerea a fost facuta de omul de afaceri L. A. Ungur, care intr-o scrisoare deschisa vorbeste si de alte ilegalitati savarsite de primar si colaboratorii sai apropiati.

          Scrisoarea  unui cetatean ‘’UNGUR ‘’ pentru un” PRIMAR”european .

          Mult stimate tovarase  Ovidiu Teodor Cretu ma adresez dumnevoastra eu umilul cetatean din Bistrita noastra europeana din dorinta de a va multumi pentru toate realizarile dvs. pe care le-ati infaptuit de la alegerea dvs. in fruntea urbei noastre. Vreau sa va multumesc in numele meu si in numele celor care au ramas infirmi sau au plecat dintre noi multumita  faptului ca ati luat denivelarile de la trecerile de pietoni. Vreau sa va multumesc in numele meu si al tuturor soferilor care v-au votat pentru mareata realizare concretizata prin asa un contract avantajos cu firma de ridicari auto care atunci cand noi cei neinsemnati pt. dvs. parcam pe unde putem, ca nu ati creat destule parcari iar dvs. care aveti in fata primariei mereu un loc de parcare rezervat  ne oferiti in loc de parcari o plimbare contra sumei de 300 de lei prin oras cu autoturismul pe platforma…. ,deh ca doar sunteti un ecologist convins .

          Vreau sa va aduc multumirile mele si ale celor care le inchiriati locurile de parcare din fata blocului ca ei multimea de jos cum dvs. o considerati trebuie sa plateasca daca au masina chiar daca masina este cu credit bancar cumparata si proprietarul nu castiga cat sa plateasca rata, doar nemtii cum platesc parcarea. Desigur  parcarea gratuita strica la imaginea orasului tovarase primar.

          Vreau sa va transmit drag conducator caldele noastre multumiri, ale mele si ale celor care incearca sa intre in primarie cu pantaloni scurti sau ma rog mai scurti decat ochiul dvs. suporta ca doar dvs. sunteti un cineva nu unul de prin  Poplaca, RESPECT neica RESPECT asa sa va tina minte norodul .

        Drag conducator, noi bistritenii care mai avem probleme prin primarie va aducem fierbinti multumiri pentru grija neobosita de care dati dovada fata de noi, ca sa nu ajungem la epuizare cu munca ati redus timpul de acces in primarie la numai 2 ore drag conducator, iar acum tot din grija fata de cetateni o sa montati usa cu cartela de acces  la intrare ca nu cumva sa se mai scurga informatii despre documentele emise  cu incalcarea legii .

      Conducatorule iubit pe aceasta cale eu cetatean al orasului vreau sa iti multumesc  pentru nemarginita grija pe care mi-o porti ca sa pot sa-mi desfasor activitatea in cele mai bune conditii si sa pot asigura locuri de munca si salarii muncitorilor mei, iti multumesc pentru amenda de 500 de milioane cu care am fost premiat  imediat dupa venirea ta, maret conducator, la putere.

     Iti  multumesc si pentru ca ai dat dispozitie  sefei de la urbanism (actuala arhitecta sefa) sa nu imi emita nici un document pana nu renunt la contestarea amenzii si o platesc .

     Iti multumesc conducator iubit  si pentru ca m-ai usurat de 700 de metri patrati de teren in valoare de 175.000 de euro ca sa imi semnezi nota de constatare in schimb, dar sa sti ca si eu te iubesc la fel de mult si ca sa iti arat asta ti-am facut o surpriza si am depus o plangere la D.N.A  pentru tine si pentru scumpa noastra arhitecta sefa impreuna cu care m-ati usurat de teren. Tot amandoi aveti un dosar mic micut pentru santaj si alte infractiuni care eu am considerat ca trebuie aduse la cunostinta procurorilor .

      Iti multumesc  pentru toate documentele pe care le obtin prin grija ta conducator iubit, toate dupa ce depasesc termenul legal de 30 de zile si care desigur vin cu un raspuns negativ.

    Va multumesc ca  prin bunavointa dvs. am primit acordul sa amenajez  parcul din fata  de la Flora, si ce daca dupa cateva zile nu ati mai fost de acord .

     Multumesc si pentru adresa prin care am primit acordul si solicitarea pentru a elabora un proiect pentru etajarea si modernizarea pietei Decebal, nu este nici o problema ca dupa ce am facut studiul care a costat cateva zeci de milioane  nu ati mai vrut sa imi aprobati, asta este daca eu nu stiu aranja lucrurile “cum fac altii”, sunt si alte firme care au experienta in licitatiile cu statul.

    Va multumesc ca ma apreciati pentru ca am construit un pod peste paraul Castailor din banii mei si pentru care m-ati premiat cu o amenda de 500 de milioane .

     Va multumesc ca de 4 luni ma plimbati, (plimbarea face piciorul fumos) , pentru a obtine aprobarea sa amenajez spatiile verzi de pe strada GEN. GRIGORE BALAN .

      Va multumesc ca incercati din rasputeri sa imi luati terenul de pe Gradinilor si sa-l treceti in proprietatea primariei , si ce daca l-am cumparat, cu bani munciti, nu furati tovarase primar,  pentru dvs. nu sunt valabile cele 3 expertize  facute de 3 experti diferiti, dvs. ati initiat o hotarare de consiliu local pe baza unei schite  pe care nu  este localizat acel nr. cf .529 la care faceti referire, ba mai mult de pe schita atasata de dvs. reiese ca pentru a trece in proprietatea primariei 216 mp  trebuie sa intrati pe proprietatea mea sa-mi  luati teren din punctele P 11 si P12 eu zic sa continuati si sa nationalizati tot ce va place din orasul nostru ca doar sunteti primar ce dracu , doar nu o sa va poticniti in unul ca mine sau in Constitutia tarii care ne garanteza dreptul la proprietate .

    As vrea sa va aduc multe alte multumiri dvs. si functionarilor care  au pus umarul la realizarea acestei prime tentative de confiscare, tipic comunista a proprietatilor in special serviciului juridic din primarie in frunte cu conducerea lui ,si pe care  ii asigur de inalta mea consideratie si doresc sa stie ca nu le  vreau raul, le doresc ca Dumnezeu sa le dea tuturor ceea ce imi doresc iei  mie  si sa stiti ca EL este mai receptiv la dorintele si rugamintile noastre decat dvs. si cu  EL poti sa stai de vorba si imbracat cu  pantaloni scurti sau rupti, vechi ori peticiti pe tine pt. ca el nu se considera a fi mai presus de noi cum considerati dvs.

    In incheiere vreau sa va transmit un sfat ca de la un cetatean de rand  la un primar falos ce sunteti, va rog respectuos sa mai coborati cu picioarele pe pamant printre noi cei de rand ca sa nu ramaneti in istoria orasului ca un primar care si-a facut de ras partidul si familia prin comportamentul sau dictatorial si fara a tine cont de lege si  cei din jur , noi v-am ales nu ca sa  ne tratati ca pe niste milogi si oameni fara valoare, v-am ales sa ne conduceti cu intelepciune  si respect indiferent de cum suntem imbracati sau cati bani sau averi avem, vreau sa stiti  ca din punctul meu de vedere sunteti total nepotrivit sa fiti membrul unui partid cum este PSD pentru ca in afara de dvs., care de cand ati venit la primarie  v-ati purtat foarte urat cu toti cei cu care ati venit in contact, nu am ce sa reprosez niciunui membru al partidului dvs .

 

                                                      Ungur A. Lucian

1 comentariu7252 vizualizări26 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

vasile adomnitei
22 Octombrie 2010 - 11:25

Ca...cand i-am zis lu'dom'primar sa mute semnul de oprire de la Sensiblue si pana s-a trecut la executie, au ridicat zeci de masini, evident ca s-a umplut punga "celor in drept".Ce a facut OTC(sa nu-l confund cu SOV)pentru urbea asta frumusica si apreciata peste hotare?N E M I C A >Asa sa-i ajute dumnezeu(ca a fost crescut intru frica domnului)

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0