Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Nu platim taxele pana nu avem o declaratie unica, anuala si online.

Stimate domnule prim-ministru Emil Boc.

Noi, subsemnatii, ne declaram dezaprobarea fata de modul umilitor in care administratia pe care o conduceti intelege sa aplice noile prevederi privind veniturile de natura profesionala. Ni se pare ilogic, absurd si jignitor sa fim purtati pe drumuri, lunar, de la o institutie la alta, sa completam niste declaratii la fel de absurde. Cei mai multi dintre noi nici nu suntem capabili sa intelegem ce ar trebui sa completam.
Domnule prim-ministru, ne declaram incapabili sa ne ridicam la nivelul guvernului pe care il conduceti. Cum nu putem schimba poporul, ar fi mai usor sa schimbam guvernul. Sau guvernul sa incerce sa coboare la nivelul nostru.
De aceea,va punem la dispozitie, prin posta, fiecare in parte, copii ale contractelor pe baza carora suntem platiti. Veti primi din partea noastra aceste plicuri, ca semn al bunei noastre credinte. Ne exprimam disponibilitatea, ca niste contribuabili onesti ce suntem, sa platim taxele legale, dupa ce ne veti comunica sumele aferente.
Vom face acest lucru dupa ce guvernul pe care il conduceti ne va pune la dispozitie o declaratie cadru simpla, completabila anual, inclusiv in regim online. Am astepta si scuze din partea unui guvern responsabil. Pana atunci, noi subsemnatii, ne declaram cetateni in greva fiscala.

Cu acelasi respect pe care ni-l acordati, Sincerely.

 

http://www.petitiononline.com/grevfisc/petition.html

0 comentarii4396 vizualizări27 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0