Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Crosul Tineretului.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud desfasoara in perioada 2-9 mai o serie de evenimente destinate tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. In data de 2 Mai - Ziua Tineretului va avea loc la Centrul de Tineret Bistrita din incinta Salii Polivalente, alaturi de Asociatia Impact o masa rotunda cu tinerii.

In data de 6 mai intre orele 12-14 va avea loc in holul Salii Polivalente, etaj 1, o actiune de informare, consiliere si orientare profesionala a tinerilor. Acesta se va desfasura cu sprijinul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita-Nasaud.

In data de 7 mai de la ora 13 se va organiza Crosul Tineretului cu plecare din fata Salii Polivalente.

In data de 9 mai - Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud alaturi de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud va participa la evenimentele ce marcheaza Ziua Europei prin activitati si jocuri sportive pe pietonalul Liviu Rebreanu.

 Va asteptam sa luati parte la activitati.

 

 

Cu stima,

Director executiv,

Florian Constantin

0 comentarii3885 vizualizări30 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0