Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Start You da startul Competitiei Bussines Plan Etapa Regionala!

Proiectul "Centre START-UP pentru tineri- Start-UP centres for young people- START YOU" desfasoara Competitia Bussines Plan Etapa Regionala!

Firmele de exercitiu, care s-au calificat in faza judeteana a Competitiei Bussines Plan, vor participa la etapa regionala incepand cu aceasta saptamana.

                 Conceptul de Business Plan este o modalitate formala de a denumi un set de obiective de afaceri si planul de actiune pentru a atinge aceste obiective. Acest concept ofera o imagine completa a ideii de afacere. Firma de exercitiu, care are la baza si competitia business plan, reprezinta o metoda interactiva de invatare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o conceptie moderna de integrare si aplicare interdisciplinara a cunostintelor. Este o abordare a procesului de predare- invatare care asigura conditii pentru probarea si aprofundarea practica a competentelor dobandite de elevi/studenti in pregatirea profesionala.

Competitia Business Plan isi propune sa contribuie la dezvoltarea creativitatii tinerilor, mai ales in domeniul de afaceri, fie ele si in formula simulata.

Competitia contine etapa locala, judeteana, regionala si nationala, etapele judeteana si regionala fiind gestionate prin Proiectul "Start You" desfasurat de Asociatia Euro<26 in parteneriat cu PTIR si Young Scot.

Detalii despre etapa regionala a Competitiei Bussines Plan pe www.startyou.ro si www.euro26.ro.

 

In regiunea Nord-Vest, pentru judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj, Maramures, Salaj,  Satu-Mare,  competitia Business Plan se va desfasura in data de 8 aprilie 2010, incepand  la sediul Centrului Start-UP Nord-Vest (http://www.startyou.ro/centre-start-you/101-centru-start-up-bistria.html) din Municpiul Bistrita, Str. Tarpiului, Nr.21, jud. Bistrita-Nasaud, situat in incinta Grup Scolar Agricol Bistrita (http://agricolbistrita.licee.edu.ro/ ), dupa urmatorul program (repere organizatorice):
- ora 11:00 AM - 12:00 PM:  sosirea participantilor, completarea listelor de participare, depunerea proiectelor in format Word la Secretariatul Comisiei;
- ora 12.00 - 15.00: prezentarea/sustinerea proiectelor de catre o echipa formata din elevi prin videoproiectie in format PPT (conform Repere Metodologice  privind Organizarea si desfasurarea Competitiei la nivel regional);
- ora 15.00 PM - 16.00 PM: centralizarea fiselor de evaluare si intocmirea punctajului proiectelor de catre comisie,anuntarea unei singure echipe castigatoare care va participa la Competitia Business Plan organizata la nivel national, 

Coordonator local Marius Moldovan
_______________________________
Coordonator centru Bistrita

Proiect POSDRU/90/2.1/S/61193
Titlul proiectului:
"CENTRE START-UP PENTRU TINERI - STRAT-UP
CENTERS FOR YOUNG PEOPLE - START YOU"

Asociatia Euro<26 Romania
Str. Tarpiului, Nr.21, loc. Bistrita,
jud. Bistrita-Nasaud Romania
Mobil: 0734 920 610
www.euro26.ro
marius.moldovan@euro26.ro

 

0 comentarii3997 vizualizări07 aprilie 2011




rss 2.0
rss 2.0