Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
REBORN CHRISTMAS SHOW.

Cu totii stim ca Sarbatoarea Craciunului este un motiv de bucurie, iar de 5 ani Scoala de Dans Reborn Dance Studio alege sa impartaseasca cu publicul momentele de fericire si dans din Marea Familie Reborn printr-un spectacol tematic.

Luna aceasta a fost plina de antrenamente si voie buna, cursantii Reborn pregatindu-se intens pentru ziua de 18 decembrie, zi in care are loc spectacolul de Craciun "Reborn Christmas Show".

Evenimentul va avea loc miercuri, 18 decembrie incepand cu ora 18:00 la Palatul Culturii din Bistrita.

De la mic la mare, toata lumea va urca pe scena. Pentru cei mai noi dintre ei, mai exact trupa New Kids Reborn si The Breaking Class Reborn, va fi prima aparitie pe scena, majoritatea membrilor acestor trupe fiind noi, incepand cursurile abia din aceasta toamna, iar pentru celelalte trupe: Reborn Stars, Reborn Kids si Reborn Family va fi un alt spectacol in care ei vor transmite pasiunea lor pentru dans. Fiecare trupa va avea un moment reprezentativ in care va executa o coregrafie "muncita" de-a lungul antrenamentelor, iar pe langa acestea, dansatorii au pregatit show-uri tematice in care isi vor face aparitia si personajele de poveste precum: craciunitele, mos craciun, renii, elfii, grinchi si spiridusii Craciunului.

In cadrul spectacolului, ii vom avea invitati si pe prietenii nostri de la Joy Dance Studio, trupa de majorete Cheers, Dance Star Academy si trupa de breaking The Concrete Rockers din Cluj-Napoca.

Craciunul este o sarbatoare de petrecut in familie si impreuna cu prieteni apropiati, de aceea an de an incercam sa ii strangem pe cei dragi noua intr-o lume a dansului, o lume plina cu magie,  atat pe cei care danseaza cu noi cat si pe cei ce ne privesc din postura de spectatori.

Biletele se pot achizitiona de la fata locului la pretul de 25 lei.

 

Coordonator Mara Mare

 

0 comentarii4326 vizualizări17 decembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0