Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Proiectul EDU.SMART a implicat 30 tineri atat in spatiul online cat si offline.

Proiectul EDU.SMART a implicat 30 tineri atat in spatiul online cat si offline, in ateliere de lucru cu scop de a contribui la abilitatile tinerilor pentru orientarea profesionala a acestora.

In weekend-ul 14-15 noiembrie, tinerii au participat la atelierele puse la dispozitie de Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society, respectand normele impuse de autoritatile pentru participantii care au participat offline, iar cei care au luat parte online au avut parte de aceleasi privilegii.

Proiectul a avut un impact mare asupra celor 30 tineri participanti care au luat parte la activitatile proiectului si care au inteles esenta educatiei si a voluntariatului.

Tinerii au luat parte la activitatile online putand fi organizati mai bine cu ajutorul grupului de facebook "edu.smart".

Toti participantii au primit un ghid de orientare profesionala care contine date esentiale in luarea decizilor pentru viitorul tinerilor.

O varianta se gaseste si online in grupul edu.smart, iar durabilitatea proiectului este data tocmai de acest aspect, ghidul de orientare profesionala care va fi disponibil de acum pentru orice tanar.

Proiectul este sprijinit financiar prin Concursul Local de Proiecte de Tineret desfasurat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana de Tineret si Sport Bistrita-Nasaud.

 

 

Cu stima,

Neamti Raul Ciprian

0 comentarii1617 vizualizări16 noiembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0