Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Luni 15 Iulie 2024 - 14587
TINERI DUPA PANDEMIE.

Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud deruleaza proiectul " TINERI DUPA PANDEMIE", proiect ce consta intr-o serie de intalniri paralele virtuale care vor avea loc in ziua de 29 mai, la aceeasi ora: 11:00.

 In cadrul intalnirilor virtuale vor avea loc sesiuni de discutii deschise in grupuri mici, facilitate de lucratori de tineret special angrenati in proces. Ideile si impresiile generate in cadrul discutiilor in grupuri vor fi captate cu ajutorul unor instrumente virtuale, simplu de folosit, care vor oferi ministerului o imagine mai clara asupra starii curente a tinerilor, in contextul pandemic prelungit. Aceste informatii, venite direct de la tineri, vor ajuta MTS in conturarea formei finale a strategiei de tineret nationale care este in curs de realizare.

Tinerii isi pot da intalnire virtuala accesand www.tineridupapandemie.ro si alegand judetul Bistrita-Nasaud, https://bit.ly/tineribistritanasaud. Suplimentar, isi vor putea exprima gandurile in scris, completand un scurt sondaj pe acelasi website. Oricine poate urmari pregatirile pentru eveniment si pe pagina Facebook www.facebook.com/tineridupapandemie.

TINERI DUPA PANDEMIE reprezinta in sine o inovare, o adaptare la noile realitati, in care suntem restrictionati in a ne vedea in persoana, dar avem optiunea intalnirii la scara larga pe cale virtuala.

TINERI DUPA PANDEMIE extinde dialogul la nivelul intregii tari si pune accent pe modul in care ne putem ajuta reciproc pentru a depasi acest moment care aduce o provocare unica in viata tinerilor.

 

Cu stima,

 

 

Director executiv,

Antal Annamaria

0 comentarii1652 vizualizări24 mai 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0