Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"Performanta in pasi de dans" la Reborn Dance Studio .

Pe timpul verii la Reborn Dance Studio se organizeaza proiectul "Performanta in Pasi de Dans", care propune organizarea de ateliere de Street Dance si Breaking adresate tinerilor din Bistrita pasionati de dans.

Vestea buna este ca pe langa promovarea miscarii prin dans, accesul la aceste ateliere este gratuit pentru toti participantii.

Scopul proiectului "Performanta in Pasi de Dans" este cresterea comunitatii de dansatori cat si a nivelului lor de performanta pentru un palmares inedit prin care sa se popularizeze talentele Bistritei la campionatele nationale de dans.

La Reborn Dance Studio exista deja un program de perfectionare a dansatorilor, prin care se organizeaza  lunar ateliere de Street Dance si Breaking sub numele de "Atelierul de Street Dance" si "The Breakin Lab", la care sunt invitati cei mai buni instructori din tara, cu experienta vasta, sa sustina cursuri de perfectionare pentru membrii scolii de dans bistritene.

Programul atelierelor de dans:

JOI, 15 iulie - Atelierul de Street Dance cu Nut Alexandru, de la Street Groove Studio din Cluj - Napoca.

11:00 - 12:20 - Nivel incepator

12:30 - 14:00 - Nivel intermediar 

Vineri, 16 iulie - The Breakin Lab cu Rugina Alexandru, reprezentand trupa Ripperz din Bucuresti.

11:00 - 12:20 - Nivel incepator

12:30 - 14:00 - Nivel intermediar

Inscrierile se pot face prin mesaj pe retelele de socializare facebook sau instagram @reborndancestudio sua la numarul de telefon 0751.400.369.  Pentru ambele zile, locurile in sala de dans sunt limitate!

Urmatoarea sansa a tinerilor bistriteni sa profite de aceste cursuri gratuite va fi abia in perioada 19-20 august.

Proiectul "Performanta in Pasi de Dans", este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, prin fonduri  finantate nerambursabil.

0 comentarii2254 vizualizări14 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0