Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 24 Mai 2024 - 14587
"Panoramic Cheer & Dance Cup" 23 Martie 2024, Sala Polivalenta Bistrita.

Bistrita se pregateste sa gazduiasca un eveniment plin de energie si talent in domeniul sportului si al artei, deoarece pe 23 martie va avea loc Competitia Nationala "Panoramic Cheer & Dance Cup" la Sala Polivalenta Bistrita. Evenimentul va debuta la ora 10:30 si se va incheia in jurul orei 18:00.

In cadrul acestuia vor participa aproximativ 500 de participanti, din mai multe orase, cu varste intre 5 si 29 de ani, care vor concura in diverse categorii precum cheerleading, dans cu pomponi, hip-hop, jazz si open.

Clubul Cheers All Stars & YOLO este gazda acestei competitii, in colaborare  cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Primaria si Consiliul Local Bistrita. De asemenea, suntem mandri sa avem alaturi de noi sponsorul principal, Panoramic Colibita, care sustine intotdeauna activitatile si manifestarile dedicate copiilor din domeniul sportului si artistic.

In cadrul Competitiei Nationale "Panoramic Cheer & Dance Cup", spectacolul va fi la ordinea zilei, oferindu-le participantilor o experienta captivanta si plina de emotie. In plus fata de aceste momente, va fi disponibil si un corner "Glitter Make-up" si un "Paparazzi" videobooth , oferit de Hipster Events.

In prima parte a competitiei, de la ora 10:30, ne vom bucura de acrobatii uluitoare si piramide spectaculoase, prezentate de echipele de cheerleading. Acesti atleti vor demonstra nu doar agilitatea si forta, dar si sincronizarea si spiritul de echipa.

In continuarea acestora, incepand cu ora 14:00, vor fi echipele de dans si momentele extra competitionale. Cu pasi sincronizati si coregrafii incantatoare, acesti dansatori vor incanta publicul si ii vor impresiona cu pasiunea si dedicarea lor pentru arta dansului.

Inainte de ceremonia de premiere, in jurul orei 15:45, organizatorii vor crea o atmosfera festiva, unde toti cei prezenti vor fi invitati sa participe la un scurt "party". In cadrul acestui moment, vom dansa si ne vom bucura de un spectacol muzical special oferit de saxofonistul, Magnetic Sax.

Evenimentul este deschis publicului, iar biletele vor fi disponibile la intrare in ziua competitiei, costul fiind de 20 lei/persoana.

Va asteptam cu nerabdare sa va alaturati noua pentru a sarbatori pasiunea si talentul intr-o zi plina de spectacol si entuziasm!

 

https://fb.me/e/9zHnpQCUD - Eveniment Facebook

Pentru mai multe informatii despre Competitia Nationala Panoramic Cheer & Dance Cup, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail cheersbistrita@gmail.com sau la numarul de telefon 0756 409 854 (Roxana Lapuste).

0 comentarii3031 vizualizări20 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0