Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Circle King - editia a 2-a.

Dragi prieteni va invitam sa luati parte la inca un eveniment marca In Action. Ne dorim sa scoatem din nou tinerii din case, sa-i mobilizam si sa ocupam timpul lor liber cu ceva constructiv, sa renunte la messenger si facebook.
Cu ajutorul vostru vom reusi sa-i provocam din nou la miscare.

In data de 22 Octombrie, incepand cu ora 16.00, in Babu Cafe, vis-a-vis de Banca Tiriac, va invitam sa luati parte la Circle
King - editia a 2-a. Evenimentul isi presupune sa reuneasca tineri dansatori din Bistrita si judetele invecinate, fiind o oportunitate pentru cei mai noi dansatori participanti la cursurile In Action, de a evolua in primul lor concurs si de asemenea pentru cei mai vechi de a-si verifica evolutia.

Circle King 2 este organizat cu sprijinul Babu Cafe si finantat nerambursabil de la Bugetul Local al Municipiului Bistrita, in cadrul
proiectului "Da un sens timpului tau liber!"

Pentru mai multe detalii legate de organizare, genurile de dans sau juriu le puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail:
office@clubinaction.ro sau la tel. 0742 060 862

Cristian Vrazmas
In Action

0 comentarii3577 vizualizări14 octombrie 2011




rss 2.0
rss 2.0