Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
"Tineri prin labirint" poze din prima zi.

Tineri prin labirint este un concurs interactiv pe echipe. Editia din acest an se desfasora in perioada 15-17 octombrie 2010. Pe parcursul celor trei zile echipele de tineri vor avea de trecut  printr-o serie de probe in urma carora vor acumula puncte. In final, echipa cu cel mai mare punctaj va fi desemnata castigatoare.

Echipele sunt formate din 12-15 persoane ( mimim 5 fete si 5 baieti) cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. Fiecare echipa are un nume si un capitan.

Incercarile Labirintului sunt variate de la concursuri  sportive, de creativitate, inteligenta si aptitudini, pana la jocuri marunte. Printre probe se vor numara cele de dans, karaoke, streetball, fotbal, bowling, tenis de masa etc.

            Actiunea urmareste sa dezvolte tinerilor participanti capacitatea de a lucra in echipa, de a se organiza si totodata de a-si asuma anumite sarcini spre a le putea duce la indeplinire.

            Marele premiu consta intr-un week-end la Centrul de Agrement Sangeorz Bai si multe alte premii surpriza.

            La cea de a V-a  editie s-au inscris 35 de echipe.

Organizatorul concursului Tineri prin labirint este Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud. Partenerii evenimentului sunt :Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Bistrita Nasaud, Colegiul National Liviu Rebreanu, Club Sportiv Municipal Bistrita, Moonlight Club, CPECA BN, ,Tourmont King, Asociatia Tonight Sangeorz-Bai, Pizzeria Tonight.

Parteneri media: AS-TV Bistrita, Kiss Fm, CityNews.ro, Bistriteanul .ro, Cotidianul Rasunetul, BistritaNews, Radio Somes.

1 comentariu4235 vizualizări16 octombrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

jus
17 Octombrie 2010 - 21:34

UNDE-S POZELE?????

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0