Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Parerile dicteaza trendul?

Scurt sinopsis de la scurmetrajul "Parerile dicteaza trendul?" Raluca (Nicoleta Marica) este o adolescenta ce se afla intr-o dificultate mare, iubitul ei Sergiu (Grigo Nimigean) i-a facut o propunere indecenta ....daca Raluca refuza, Sergiu  o ameninta ca o paraseste. Raluca se confrunta cu aceasta situatie varsand lacrimi intr-o parcare dintre blocuri, analizand sfaturile celor 2 prietene ale ei, sfaturile lor se contrazic total, una spunandu-i sa ...si cealalta spunandui sa nu..... Restul veti intelege din filmulet.

 https://www.facebook.com/photo.php?v=459146857499428

 

Grigo Nimigean - Trebuie sa mentionez ca acest filmulet se adreseaza multora dintre noi care la un moment dat am trecut sau o sa trecem prin ce prezint alaturat in acest filmulet. Drama vietii nu ne va ocoli si fiecare vom ajunge in momente dificile in care trebuie sa luam decizii. Ceea ce prezint este mai mult un tabu ce-l traim dar prea putini au curajul sa il povesteasca si de acea unora li se intampla lucruri ...See More— with Muntean Paul, Nico Iulia, Sitarita Alexandra, Pop Ionatan, HaBa Marius and Roxana Lapuste in Bistrita.

 

 

 

2. Am reusit sa realizez un fel de promo al orasului nostru Bistrita din multele filmari ce le-am adunat de lungul unui an.

 http://www.youtube.com/watch?v=qjwyZmSK6D8

 

.

 

 

Grigo Nimigean.

 

 

 

0 comentarii3465 vizualizări02 mai 2013




rss 2.0
rss 2.0