Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Forum Judetean de Mediu.

             Pe ultimii sapte metri ai proiectului "Agent 00EC0" asociatia "Ascendent" si partenerii sai organizeaza in data de 16 decembrie 2010 un Forum Judetean de Mediu, la care sunt invitati sa participe toti actorii din domeniul protectiei mediului - reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor judetene si locale, reprezentanti ai furnizorilor de servicii si produse "verzi", reprezentanti ai mediului de afaceri, "agentii 00EC0", alti voluntari sau "simpli cetateni". Scopul acestei intalniri este formal: promovarea parteneriatelor judetene si locale, cresterea vizibilitatii initiativelor de protectia mediului din judet si  promovarea exemplelor de bune practici la nivel comunitar, dar intr-o maniera nonformala si interactiva.

            Va invitam sa participati la aceasta incercare de a inscrie impreuna un "plin" in "poarta" problemelor de protectie a mediului joi, 16 decembrie, intre orele 13-14,30, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Bistrita.

           Pe aceasta cale va invitam si la realizarea primului flash-mob in Bistrita - metoda nonformala de a aduna mai multi oameni pentru a face parte cateva minute dintr-un eveniment cu semnificatie pentru mediu. Va fi o activitate inedita si amuzanta, pusa in scena in jurul bradului de pe pietonal in aceeasi zi, joi, 16 decembrie, ora 15, cand, la auzul unui semnal (fluier), participantii vor "scoate la iveala" un articol de culoare verde (ex. o sacosa, un fular, etc) pe care il vor arata, zambind, celorlalte persoane prezente. Va rugam sa transmiteti acest mesaj tuturor celor care au disponibilitatea de implicare si exprimare a apartenentei la o comunitate vie. Multumim!

           Cu multa consideratie,

 

                                                Corina Ernst,

                                           Coordonator de priect                                  

 

 "Agent 00EC0" este un proiect in domeniul Protectiei Mediului sprijinit de Primaria Municipiului Bistrita

0 comentarii2828 vizualizări10 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0