Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Sesiune de atribuire in custodie a ariilor naturale protejate.

Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud anunta publicul interesat asupra deschiderii celei de-a 5- a sesiuni de depunere a dosarelor pentru preluarea in administrare, respectiv custodie a ariilor naturale protejate de interes national si comunitar. Dosarele vor fi intocmite in conformitate cu prevederile Ordinului ministrului mediului si schimbarilor climatice nr. 1470/2013 privind aprobarea Metodologiei de atribuire a administrarii si custodiei ariilor naturale protejate.

Dosarele pentru atribuirea in administrare se depun pana la data de 16.10.2013 (data inregistrarii la registratura), la sediul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, pe adresa: Directia Managementul Ariilor Naturale Protejate, B-dul Libertatii nr. 12, Sectorul 5, Bucuresti.

Dosarele pentru atribuirea in custodie  a ariilor naturale protejate se depun pana la data de 16.10.2013 ( data inregistrarii), la registratura sediului autoritatii responsabile din fiecare regiune de dezvoltare), asa cum sunt prevazute la art. 15 lit. b) capitolul II Atribuirea custodiei ariilor natural protejate din Ordinul ministrului mediului si schimbarilor climatice nr. 1470/2013 privind aprobarea Metodologiei de atribuire a administrarii si custodiei ariilor naturale protejate.

Pentru Regiunea 6 Nord -Vest, dosarele se depun la registratura sediului Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj.

La nivelul judetului Bistrita- Nasaud exista un numar de 4 arii naturale protejate care se vor atribui in aceasta sesiune:

1.     ROSCI0232- Somesul Mare Superior;

2.     ROSCI0393- Somesul Mare;

3.     ROSCI0400- Sieu - Budac;

4.      ROSCI0333- Pajistile Sarmasel -Milas - Urmenis.

Informatii suplimentare privind metodologia de atribuire a administrarii si custodiei ariilor naturale protejate si lista ariilor naturale protejate care se vor atribui in custodie in sesiune a 5-a pot fi obtinute accesand linkul:

http://www.mmediu.ro/beta/domenii/protectia-naturii-2/arii-naturale-protejate/sesiunea-de-atribuire-5/

 

Cu respect,

DIRECTOR EXECUTIV

hidrolog Stefan Ioachim Muresan.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu3297 vizualizări19 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0