Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 11 Mai 2021 - 14587
Concurs de fotografie digitala cu ocazia evenimentului ecologic "Ziua Mondiala a Zonelor Umede".

In fiecare an, pe data de 2 februarie, la nivel mondial se sarbatoreste"Ziua Mondiala a Zonelor Umede", data care marcheaza semnarea Conventiei asupra Zonelor Umede, la 2 februarie 1971, in orasul Ramsar (Iran). Obiectivul declarat al Conventiei a fost acela de a conserva zonele umede, fauna si flora, datorita importantei lor ecologice, economice, stiintifice si recreative.

Marcarea evenimentului ecologic "Ziua Mondiala a Zonelor Umede" se va face anul acesta sub egida devizei: "Zonele umede pentru viitorul nostru - Alaturati-va noua!"

APM Bistrita-Nasaud informeaza tinerii din judet ca, sub egida Secretariatului Ramsar, in perioada 02.02.2015-02.03.2015, se organizeaza un concurs de fotografii digitale efectuate  intr-o locatie din zonele umede din judet.  Pot sa  participe tineri cu varsta cuprinsa intre 15-24 ani. Fotografiile dvs. trebuie incarcate in intervalul 2 Februarie-2 Martie. Termenul limita de transmitere este 2 Martie 2015 ora 12.00 noaptea.

Provocarea fotografica este de a evidentia una dintre mai multele moduri in care zonele umede asigura viitorul nostru. Fotografiile trebuie sa reprezinte o zona umeda si utilizarea zonelor umede, conservarea, utilizarea rationala, plante si animale salbatice aflate in zonele umede, sau sa ilustreze importanta zonelor umede pentru viitorul nostru.

Fiecare participant va  incarca maxim 3 fotografii originale, pe site-ul www.worldwetlandsday.org/photo-contest.

Fotografiile vor trebui neaparat sa fie in format digital si numai cele depuse online vor fi eligibile. Fisierele digitale vor trebui sa fie in format JPEG sau JPG, avand o dimensiune maxima de 5 MB. Castigatorul concursului va beneficia de o calatorie gratuita, in functie de preferinte, intr-o zona umeda importanta din lume finantata de organizatia Star Alliance Biosphere Connections.

 

p. DIRECTOR EXECUTIV,

biolog-chimist Sever Ioan ROMAN

 

INTOCMIT,

Catrinel Dodan

0 comentarii3129 vizualizări03 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0