Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Proiectul celui de-al doilea Plan de Management al Spatiului Hidrografic Somes-Tisa.

Administratia Nationala "Apele Romane" si Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa au elaborat proiectul celui de-al doilea Plan de Management al Spatiului Hidrografic Somes-Tisa, pentru perioada de planificare 2016-2021. Proiectul prezinta atat etapele pe care le avem de parcurs pentru a imbunatati mediul acvatic in urmatorul ciclu de planificare, cat si activitatile necesare pentru implementarea planului de management. Documentul cu toate anexele aferente a fost publicat pe pagina de website ABA Somes-Tisa

http://www.rowater.ro/dasomes/SCAR/Planul%20de%20management.aspx in vederea accesului la informatii, pe o perioada de cel putin 6 luni, a tuturor factorilor interesati in gospodarirea resurselor de apa (autoritati locale si judetene, institutii publice locale si judetene, administratori de zone protejate, ONG-uri, institutii descentralizate, utilizatorii de apa etc.), precum si a publicului larg.

 De asemenea, invitam partile interesate ca dupa consultarea variantei preliminare a Planului, sa completeze chestionarul care poate fi descarcat de pe pagina de website  http://goo.gl/1EikF4.

Exista mai multe cai pentru a raspunde procesului de consultare publica:

-   in format electronic, pe adresa de e-mail idue@dast.rowater.ro

- in scris, pe adresa Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa, Cluj-Napoca, str. Vanatorului nr. 17.

 Pentru o abordare mai directa, la nivelul Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa se vor organiza 4 intalniri locale ce vor avea loc in perioada desemnata procesului de informare, consultare si participare a publicului.

 In limita cadrului legislativ existent, aportul tuturor factorilor interesati poate contribui la imbunatatirea proiectului celui de-al doilea Plan de Management al Spatiului Hidrografic      Somes-Tisa, care va fi finalizat in decembrie 2015.

 

Biroul de presa al Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa.

0 comentarii3059 vizualizări04 februarie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0