Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 11 Mai 2021 - 14587
Tinerii din organizatiile politice judetene se pregatesc de prima actiune de ecologizare, dupa semnarea Acordului pentru mediul inconjurator.

Sambata, 14 martie 2015, organizatiile politice de tineret din judet, alaturi de  toti cei care doresc sa li se alature, realizeaza prima actiune pentru mediul inconjurator, ca urmare a semnarii "Acordul pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud".Aceasta prima actiune de sambata, 14 martie, va incepe de la ora 10:00 si are ca scop ecologizarea albiei raului Bistrita, din doua zone:

1. Strada Avram Iancu, pana inspre Podul Jelenei;

2. Punte Petru Maior, inspre strada Visinului (Kaufland).

Locul de intalnire al voluntariilor va fi parcul din cartierul Stefan cel Mare, la ora 9:30. Invitam la acesta actiune pe toti cei care recunosc importanta unui mediu inconjurator curat, doresc sa se implice in astfel de actiuni de ecologizare si vor sa dea un exemplu de responsabilitate sociala si educatie civica.

Toate materialele necesare desfasurarii activitatii de ecologizare (saci de gunoi, manusi ) vor  fi puse la dispozitie de catre organizatori. Voluntarii sunt rugati sa fie pusi pe treaba si echipati cu cizme de cauciuc sau bocanci.

            Multumim pentru sprijin Garzii de Mediu Bistrita- Nasaud care va prelua si va depozita deseurile colectate.

De asemenea, multumim presei pentru prezenta la evenimentul de semnare a "Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud" . Ne-am bucura sa fiti prezenti la actiunile noastre.


Pagina de Facebook : https://www.facebook.com/deAcordpentrumediu

Blog : https://deacordpentrumediubn.wordpress.com/

1 comentariu2982 vizualizări13 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0