Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 11 Mai 2021 - 14587
1000 de saci de deseuri adunate in prima actiune a tinerilor din organizatiile politice judetene.( 30 de poze)

In 14 martie, incepand cu ora 10:00, peste 60 de tineri din toate organizatiile politice de tineret din judet au realizat o prima actiune de ecologizare, ca urmare a semnarii "Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud. Actiunea a avut ca scop igienizarea malurilor raului Bistrita, in zona Podul Jelnei si a puntii Petru Maior (zona Kaufland).

Deseurile au fost colectate selectiv. In total s-au adunat aproximativ 1000 de saci menajeri, adica 25 metri cubi de deseuri.

Intreaga actiune s-a bucurat de sprijinul Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud. Chiar directorul institutiei, Cristian Niculae si alti comisari au fost printre cei care au pus umarul la colectarea deseurilor.

Dorim sa invitam la urmatoarele actiuni toti tinerii care recunosc importanta unui mediu inconjurator curat, care vor sa se implice in astfel de activitati si care isi dores sa dea un exemplu de responsabilitate sociala si educatie civica.  

 

Multumim presei pentru sprijinul acordat pana in prezent.

1 comentariu3283 vizualizări15 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0