Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
Let s Do It, Bistrita-Nasaud.

Pe 24 septembrie, facem din nou curatenie nationala in Romania, pentru a cincea oara.  Da, stim ca-i weekend si in weekend vrei sa te relaxezi si sa petreci timp cu familia, insa le poti face pe ambele in timp ce ajuti la curatarea Romaniei! Am pregatit pentru tine cateva motive pentru care merita sa fii voluntar la Ziua de Curatenie Nationala Let s Do It, Romania!:

          Pentru ca gestul tau chiar conteaza, iar Bistrita-Nasaud are nevoie de multi voluntari ca sa fie judetul pe care il dorim. Schimbarea incepe cu tine si lucrurile se schimba atunci cand te implici.

          Pentru ca vei contribui nu doar la curatarea unei zone, ci si la schimbarea unei mentalitati. Pe 24 septembrie este nevoie sa cream o masa critica de bistriteni cu spirit civic, care sa ii influenteze pe cei fara respect pentru mediu si pentru oameni. Nu astepta sa faca altii ceva pentru comunitate, fa tu primul pas!

          Pentru ca vei salva vieti. Cum? Ei bine, milioane de vietuitoare mor anual din cauza plasticului si a altor deseuri, animalele confundand adesea hrana cu plasticul. Daca nu vrei sa mai vezi animale prinse in capcanele deseurilor, hai alaturi de noi pe 24 septembrie!

          Pentru ca vei putea sa te plimbi prin natura. Nu-i asa ca iti doresti sa mergi pe malul apei, prin padure, pe munte sau la picnic fara sa cauti timp de 10 minute un loc fara deseuri, unde sa-ti pui patura? Pune-ti manusile, ia sacii si let s do it!

          Pentru ca astfel promovezi voluntariatul si incurajezi bistritenii sa-si ofere timpul pentru cauze care conteaza! Am fost inca de la inceput un proiect construit de voluntari, de oameni de bine, care-si doreau sa faca ceva pentru Bistrita-Nasaud si pentru Romania.

          Pentru ca asa aratam ca lucrurile mari si bune sunt posibile si in Bistrita-Nasaud!  Da, si noi, bistritenii, ne putem uni pentru o cauza comuna, una pozitiva, una de anvergura, una care ajuta tara noastra. Tu, noi, colega ta, vecinul, fratele, sotia, toti putem contribui la o Romanie mai curata.

Te-am convins? Atunci Let s Do It, Bistrita-Nasaud! Let s Do It, Romania

 

 

###

"Let s Do It, Romania!" este cel mai mare exercitiu de solidaritate romaneasca de dupa 1989 si cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in Romania. Din 2010 si pana in prezent, "Let s Do It, Romania!" a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reusit sa adune peste 24 700 de tone de deseuri.

 

 

Cristian TETCU, Coordonator judetean Let s Do It, Romania! pentru Bistrita-Nasaud

cristian.tetcu@ruralis.ro, 0722 494865, https://www.facebook.com/Lets-Do-It-BN-248946121901069/

http://www.letsdoitromania.ro / http://www.facebook.com/LetsDoItRO

0 comentarii2933 vizualizări24 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0