Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Ziua Mondiala a Apei, sarbatorita in fiecare an in data de 22 Martie.

Ziua Mondiala a Apei, sarbatorita in fiecare an in data de 22 Martie. Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Sectia de Stiintele Naturii, marcheaza acest eveniment printr-o serie de activitati educative, creative si recreative, ca scop de constientizare a importantei apei, economisirea apei si protejarea acesteia.

Activitatea se va desfasura pe parcursul a doua zile, respectiv 21 si 22 martie 2018 la Complexul Muzeal Bistrita- Nasaud, din str.Gen.Grigore Balan nr.19, in colaborare cu Gradinita cu Program Prelungit Nr. 3 Bistrita, Gradinita cu Program Prelungit "Casuta cu Povesti" Bistrita, cu Scoala Generala Nr.6 Bistrita si Colegiul National Andrei Muresanu Bistrita.

Miercuri 21 martie, de la ora 10:00, la Complexul Muzeal va avea loc deschiderea evenimentului "Apa este viata", iar in data de 22 martie activitatiile vor continua si cu o vizita la Statia de Tratare a Apei din Bistrita.

 

Manager,

Alexandru Gavrilas.

0 comentarii3374 vizualizări21 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0