Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 24 Martie 2023 - 14587
Controale la Acumularea Colibita din judetul Bistrita-Nasaud.

In urma informatiilor vehiculate in spatiul public, care reclamau deversarea de ape uzate menajere in lacul Colibita, Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa face  urmatoarele precizari:  La aceasta ora se realizeaza verificari in teren privind aspectele semnalate, de catre o comisie mixta, care cuprinde reprezentanti ai Institutiei Prefectului - Judetul   Bistrita-Nasaud, ai Sistemului de Gospodarire a Apelor Bistrita-Nasaud, ai Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Bistrita-Nasaud si ai Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud.

 In stirea prezentata de catre PRO TV este speculat faptul ca ar fi vorba de retele de canalizare improvizate, de la pensiunile din zona, care ar deversa direct in lac.

 Din primele informatii pe care le detinem pana la finalizarea verificarilor din teren si raportandu-ne strict la ceea ce a fost filmat, cel mai probabil este vorba despre conducte care evacueaza ape rezultate din precipitatii si din drenarea apelor subterane.

 Dupa finalizarea verificarilor din teren, concluziile comisiei mixte vor fi consemnate intr-un proces verbal. Vom reveni cu aceste informatii.

 

 

Compartimentul  de presa al Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa 


 .


Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2828 vizualizări06 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0