Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 11 Mai 2021 - 14587
Zile pline de magie la Festivalul "Dulciuri, jocuri si povesti de Mos Nicolae".

De vineri si pana duminica, Mos Nicolae poposeste la Complexul Silva, din Capitala, la un festival cum nu mai este altul. Cu mic cu mare, toti cei care vor sa intre in magia sarbatorilor sunt invitati sa descopere preparate naturale aduse din diferite colturi ale tarii si sa-si demonstreze maestria la atelierele creative organizate de zane si spiridusi. 

Distractia incepe cu o plimbarein caleasca trasa de cai, continua la atelierul de scrisori pentru Mos Nicolae, dupa care ne dam intalnirecu personajele preferate din basme. Clovnii, prezenti si ei, ii asteapta pe cei mici cu baloane colorate. 

Darnic, Mos Nicolae ne-a dat tuturor dezlegare la dulciuri si ne-a promis ca vine cu cele mai bunedeserturi din lume. Expozantii Festivalului Dulciuri, jocuri si povesti de Mos Nicolaesi-au pregatit tolba cu bunatatidin care vor scoate si produse artizanale, branzeturi, costume nationalesi o multime de alte surpize.

La Festivalul dedicat copiilor de toate varstele, ti-am pregatit momente de tihna si relaxare cat timp copiii tai au parte de activitati captivante impreuna cu personajele lor preferate din basme si animatii.

Astfel, cei mari pot incerca renumitul burger din carne de cerb cu porc mistret, virsli - carnatul dacic al ardelenilor, iar pentru doamne, comerciantii au pregatit un mic rai - un stand special de unde isi pot cumparacosmetice naturale.

Mos Nicolae va asteapta vineri, 6 decembrie, de la ora 16.00, sambata, 7 decembrie, de la 10.00 -22.00 si duminica, 8 decembrie, de la ora 10.00 - 22.00.

"Dulciuri, jocuri si povesti de Mos Nicolae"este un eveniment organizat de Complexul Silva si se desfasoara in incinta hotelului aflat pestrada Petricani 9A. Intrarea este LIBERA si se face pe baza zambetelor de bucurie.

Mai multe informatii gasiti si pe pagina de Facebook a evenimentului:https://tinyurl.com/w522m4j 

 

Va asteptam!

 

0 comentarii3843 vizualizări06 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0