Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 11 Mai 2021 - 14587
Rezultatul privind ocuparea posturilor vacante de ingineri silvici stagiari.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a publicat rezultatul final privind recrutarea candidatilor in vederea ocuparii posturilor vacante de ingineri silvici stagiari. Pentru a duce la bun sfarsit demersulde a-icoopta pe cei mai buni, Regia va angaja, intr-o prima etapa 46 de ingineri silvici stagiari din cei declarati admisi.

Repartizarea pe unitatile silvice din structura RNP - Romsilva a candidatilor declarati admisi in ordinea descrescatoare a punctajului final si a optiunii individuale este disponibila pentru consultare aici:  http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/repart1712.pdf

      Din 178 de candidati care s-au inscris la concurs si care indeplineau conditiile de participare, comisia de examinare a declarat admisi 153 de tineri, cei mai buni absolventi de silvicultura la nivel national. (lista se poate consulta aici http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/Rezfin1712.pdf. )

       Examenul este valabil un an, iar toate posturile vacante de ingineri silvici care vor aparea in decursul anului urmator, pot fi ocupate direct pe baza acestui examen in functie de optiunea fiecaruia, formulata fie in timpul examenului, fie precizata ulterior.

In plina criza de forta de munca calificata, cei care au primit raspuns pozitiv la concursul organizat de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva vor fi o sursa valoroasa si foarte importanta pentru piata muncii din Romania.

      Regia Nationala a Padurilor-Romsilva functioneaza sub autoritatea Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si administreaza 3,13 milioane de hectare paduri proprietate publica a statului, aproximativ 48% din totalul padurilor din Romania si are ca scop gospodarirea durabila si unitara, in conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice si ale normelor de regim silvic, a fondului forestier proprietate publica a statului.

 

 

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA

0 comentarii3829 vizualizări18 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0