Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Mandatul directorului general al Romsilva a fost revocat de Consiliul de Administratie.

Mandatul directorului general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, Gheorghe Mihailescu, a fost revocat marti, 4 februarie a.c., de membrii Consiliului de Administratie. Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Codrut Ion Bilea director general provizoriu, pe o durata de 4 luni, incepand de miercuri, 5 februarie a.c.

In perioada urmatoare va fi demarat procesul de selectie a noului director general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, in conformitate cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Codrut Ion Bilea a absolvit cursurile Facultatii de Silvicultura si Exploatari Forestiere a Universitatii "Transilvania" din Brasov in 1988 si a inceput cariera profesionala ca inginer in cadrul Institutului de Cercetari si Amenajari Silvice. Din 1990 a indeplinit functii de executie si conducere in cadrul Ocolului Silvic Curtea de Arges si al Directiei Silvice Arges, iar din 2007 a ocupat functiile de consilier al directorului general si director al Departamentului Fond Forestier, in aparatul central al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administreaza padurile aflate in proprietatea publica a statului roman, aproximativ 48% din totalul padurilor la nivel national, si are circa 16.500 de angajati la nivelul celor 41 de directii silvice, administratiile a 22 de parcuri nationale si naturale si a celor 12 herghelii de stat.

 

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA

 

0 comentarii3101 vizualizări05 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0