Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
27 martie ora 20.30, Ora Pamantului 2021.

De la an la an, miscarea ORA PAMANTULUI capata proportii din ce in ce mai mari, cucerind sute de milioane de oameni si, totodata, inducand un sentiment de apartenenta la o comunitate, in randul celor care sarbatoresc ORA PAMANTULUI de fiecare data.

Dupa un an in care nevoia de natura a fost resimtita mai mult ca niciodata, ORA PAMANTULUI 2021 aduce impreuna oamenii pentru a proteja natura salbatica, dar si natura din viata noastra de zi cu zi.

 

Ce este nou in acest an?

VIRTUAL SPOTLIGHT - Momentul luminilor stinse, de-a lungul anilor, a insemnat orase, strazi, cladiri, repere importante ale oraselor cu luminile stinse - o priveliste de neratat care a atras atentia publicului asupra degradarii naturii si a crizei climatice. Anul acesta pe langa oprirea luminilor, va invitam, sa constientizam si mai mult si sa cream aceeasi vedere, dar, online, astfel incat lumea sa vada planeta noastra, problemele cu care ne confruntam, intr-o lumina noua.

 

 Cum? In 27 martie, va fi postat un nou videoclip- https://youtu.be/hvBsgfn_cvY.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa il impartasiti prietenilor si cunoscutilor!Scopul este simplu: focusam lumina reflectoarelor pe planeta noastra si-l transformam in cel mai vizionat videoclip din lume, astfel incat cat mai multi oameni sa auda acest mesaj.

 

ALATURA-TE MILIOANELOR DE OAMENI DIN JURUL LUMII CARE ISI FAC VOCEA AUZITA, PENTRU PLANETA!#Connect2Earth

 

Stinge lumina de Ora Pamantului, sambata, 27 martie 2021, de la ora 20:30 pana la 21:30, pentru a arata ca iti doresti sa traim in armonie cu natura.

Avem nevoie urgent de o clima stabila!

Sa ne unim fortele pentru a opri degradarea naturii!

Protejam natura, deoarece este aliatul nostru impotriva crizei climatice si este vitala pentru supravietuirea, bunastarea si fericirea noastra! 

 

Ce mai putem face?

 Alegem un furnizor de energie verde pentru un viitor sustenabil!

Liberalizarea pietei de energie electrica ne permite sa alegem furnizorul, fapt pentru care,putem face alegeri sustenabile si sa ne indreptam atentia catre cei care furnizeaza 100% energie verde.

 

Centrala fotovoltaica pe acoperis! 

Pe langa avantajele de a produce in regie proprie energie pentru consumul imobilului in care locuim, o noua lege permite proprietarilor care isi monteaza pe acoperis astfel de panouri solare cu putere minima de 1kW si cu putere maxima de 500 kW sa livreze, contra cost, productia reziduala (in plus) catre retelele nationale de energie electrica.

 

 

0 comentarii637 vizualizări26 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0