Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 30 Mai 2024 - 14587
Felicitari celor 5.000 de bistriteni . A reaparut IARBA.

Odata cu marea sarbatoare locala de resfintire a Bisericii Evanghelice  se cuvine sa aducem multumiri  NU administratiei ci celor 5.000 de bistriteni care s-au opus si au semnat  petitia NU VREM PIATA CENTRALA MINERALIZATA. Pe foarte multi din ei i-a interesat si amenajarile exterioare  odata ce edificiul a fost restaurat.

In fapt constatam ca Piata Centrala din Bistrita este cu adevarat unica si vesela si asta face deosebirea intre acele piete GRI din tara si multe din UE.

Aici la noi este un mic ECOSISTEM si ne bucuram ca a reaparut iarba de jur imprejur  iar cei 75-80 de copaci propusi pentru taiere sunt in picioare.

Deasemenea si cele doua rondouri cu flori minunat colorate nu au  mai fost dalate.

DA, se va face si o mai mica MINERALIZARE pe latura nordica spre SUGALETE asa cum au propus ecologistii si B-ta Civica insa nu un masacru verde cum dorea fostul Primar care a ales  de unul singur un proiect distructiv de mediu.

Nu pot insa sa nu amintesc cum OTC fostul Primar a fost definitiv invins de o scrisorica trimisa tocmai de la sediul PSD B-ta  care soma Primaria sa nu se lege de copacii din Piata Centrala.

Odata cu aceasta scrisoare cei 5.000 de bistriteni au recastigat si au invins si ei pe marii (SIC) specialisti din Primaria neiubitoare de VERDE si copaci.

Felicitari dragi bistriteni, si din drona se vede cat de bine arata piata cu iarba,florile si copacii   .

Voi ati  facut toate acestea  posibile si nu administratia care totusi are un merit ca le este groaza si frica de voi.

Frica din cauza alegerilor care vin.

 

 

  Balan Marius-ecologist-activist             

     Bistrita 12 mai 2023.

1 comentariu5075 vizualizări12 mai 2023
rss 2.0
rss 2.0