Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Protest impotriva lipsei de bun simt.(20 de poze)

 In data de 23.11.2011, pe malul raului Bistrita s-a desfasurat un protest impotriva lipsei de bun simt, a nepasarii si a rautatii din oameni, imagini care au putut fi vazute la fata locului cu mizeriile aruncate necontrolat pe strada Victor Babes, vecina cu raul. 

Actiunea a fost organizata de ecologisti si cluburile de pescari amatori ESOX Club, LucioPerca si Asociatita Pescar Sportiv, participand alaturi de ei si multi pescari amatori legitimati la aceste cluburi. Nemultumirile cetatenilor a vizat calitatea apei avand in vedere si aruncarea de gunoaie si excavatiile din albia raului, precum si deversarile necontrolate de reziduuri in albie. Toate aceste intamplari ar trebui urmarite de catre factorii care au obligatia sa execute asemenea controale, respectiv Garde de Mediu, SGA Bistrita si Primaria Bistrita care are obligatia sa intretina curate malurile raului Bistrita pe tot parcursul din municipiu. In acest sens s-au depus si liste cu semnaturi fata de nemultumirea pescarilor.

 

 Stire de ultima ora: va comunicam ca astazi am obtinut sprijin din partea conducerii Casei de Cultura pentru data de 7 Decembrie 2011, ora 17:00-19:00 cand va avea loc o mare dezbatere publica pe aceasta tema.

0 comentarii3031 vizualizări24 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0