Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
CONCURS DE FOTOGRAFIE "BIODIVERSITATEA MUNICIPIULUI BISTRITA"

CONCURS DE FOTOGRAFIE "BIODIVERSITATEA MUNICIPIULUI BISTRITA" Editia I, 2011. Cu lentila mai aproape de natura!
Esti pasionat de fotografie si iubesti natura? Atunci inseamna ca esti persoana potrivita pentru concursul nostru. Citeste regulamentul de participare de mai jos si urmeaza procedura de inscriere in concurs. Regulament de participare.
Asociatia Harta Verde Romania, in parteneriat cu Asociatia Ascendent si Inspectoratul Scolar Judetean, organizeaza cu sprijinul Primariei Municipiului Bistrita prima editie a concursului de fotografie "Biodiversitatea municipiului Bistrita".
In concurs pot fi inscrise fotografii pe 2 teme fotografice: viata salbatica si peisaj.
Fiecare concurent poate inscrie maxim 4 fotografii (cate 2 maxim pe fiecare tema). La cerere, fotograful trebuie sa prezinte inca 2 fotografii din serie, pentru confirmarea paternitatii imaginilor. Fotografiile inscrise vor fi trimise la dimensiunea minima 1600×1200 pixeli in format jpeg sau raw, transmise pana la data de 11 decembrie 2011, inclusiv, pe adresa de e-mail: contact@harta-verde.ro.


Nu se accepta prelucrari, ca de exemplu, obiecte puse artificial in cadru, blur-uri artificiale. Se accepta mici retusari (blur, clone, heal, reduce noise sau alte trucuri). De asemenea, sunt permise corectiile de baza din programele de editare, cum ar fi levels, curves etc. Nu sunt permise colajele. Nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Participantii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nicio responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.


Trimiterea fotografiilor implica acceptul participantului de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara niciun fel de plata. Eventuala folosire a imaginilor va fi insotita obligatoriu de mentionarea numelui autorului. Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark. Rezolutia minima acceptata este de 1600×1200 pixeli in format jpeg. Fiecare fotografie va fi insotita de un titlu si o scurta descriere reprezentativa, precum si locul in care s-a facut fotografia.


Concurentul va trimite pentru inscriere urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa de domiciliu sau corespondenta, adresa de email si un numar de telefon de contact.
Certificat de inregistrare fiscala: 27296065
Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, Judecatoria Bistrita: 29/12.08.2010
Incheierea civila Judecatoria Bistrita: 1600/CC/2010
Asociatia Harta Verde Romania
Str. Imparatul Traian nr. 53, sc. F, ap. 90A
Bistrita 420145, Bistrita-Nasaud, Romania
www.harta-verde.ro
contact@harta-verde.ro
0742 098731


CRITERII DE JURIZARE: Membrii juriului vor puncta individual fiecare fotografie, acordand un scor in baza urmatoarei grile.
• Incadrare - compozitie: max. 30 puncte;
• Surprinderea unui reper vizual din limita mun. Bistrita (ex. Turnul bisericii evanghelice sau alt reper notabil din municipiu): max. 15 puncte
• Mesaj artistic: max. 25 puncte
• Elemente rare sau neobisnuite: max. 20 puncte
• Originalitate: max. 10 puncte
TOTAL: Max. 100 puncte Clasamentul se stabileste prin insumarea punctelor acordate de catre fiecare membru al juriului. PREMII Juriul acorda, in baza punctajelor obtinute pentru o fotografie, premiul I, II si III pentru fiecare din cele 2 teme foto: Peisaj si Viata salbatica. Vor fi premiate 6 fotografii.
• Premiul I - 300 lei
• Premiul II - 200 lei
• Premiul III - 100 lei
Vor fi acordate diplome de participare pentru toti concurentii care inscriu fotografii in concurs. Cele mai bune fotografii, inclusiv cele premiate, vor fi expuse in cadrul unei expozitii temporare, care urmeaza a fi anuntate dupa jurizare. CALENDARUL CONCURSULUI
• Lansarea competitiei: 5 decembrie 2011
• Inscrierea fotografiilor: 5 decembrie - 11 decembrie 2011
• Jurizarea: 11 - 12 decembrie 2011
• Festivitatea de premiere si expunerea fotografiilor premiate: 13 decembrie 2011
* * * Concursul face parte din cadrul proiectului "Interfata intre biodiversitatea municipiului Bistrita si comunitatea locala", proiect finantat nerambursabil din bugetul local al municipiului Bistrita.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bistrita si al Consiliului Local Bistrita.


Ciprian Samoila, presedinte asociatie

2 commentarii2863 vizualizări05 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0