Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Actualizarea programului de activitati ECO Bistrita

Cu micile modificari si amanari, programul perioadei urmatoare este cam asa:
1. Misiunea "Cicloturism" cuprinde:

- turul Bistritei in "masa critica": vineri, 27 august, incepand cu ora 18. Loc de intalnire: parcul municipal, statuia lui G. Cosbuc;

- tur Bistrita - Sarata (lac) si inapoi: duminica, 29 august, incepand cu ora 17. Loc de intalnire: acelasi (parcul municipal, statuia lui G. Cosbuc). Turul la Colibita se amana 2 saptamani (ca sa se mai antreneze incepatorii:)!

 

2. Pentru misiunea "Mediul si media" ne intalnim la sediul asociatiei (str. Ghinzii, nr. 178A) vineri, intre orele 15,45 si 17,45. O sa facem o selectie foto pt. articole in presa. (Ar fi frumos sa vina cei care au fotografii si filme realizate in proiectul clubului Leo!). Deoarece de la ora 18 este turul in masa critica, e bine sa veniti cu bicicleta!;

 

3. Misiunea "Sacosa din blugi": se face marti, incepand cu ora 16.00 la sediul asociatiei (str. Ghinzii). Se confectioneaza sacose, huse de mobil sau portmonee din "materialul clientului" (pantaloni sau altceva din blugi sau alt material compatibil).

 Va rog sa va anuntati cei care aveti de gand sa participati. Multumesc!

 Dr. Corina Ernst   -  corina_ernst@yahoo.com

0 comentarii5250 vizualizări26 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0