Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Joi 30 Mai 2024 - 14587
ATENTIONARE METEOROLOGICA - COD GALBEN.

Fenomene vizate si zone afectate: transport de zapada, viscol in Carpatii Meridionali si Orientali. Interval de valabilitate: 05 februarie, ora 10 - 06 februarie, ora 20.  In Carpatii Meridionali si Orientali, local si temporar va mai ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze, in general, de 60...70 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depasi 80…90 km/h. Vor fi perioade cu transport de zapada, viscol si vizibilitate redusa.

COD GALBEN

Fenomene vizate si zone afectate: intensificari ale vantului, perioade cu transport de zapada in jumatatea de sud a Moldovei, jumatatea de est a Munteniei si Dobrogea;

Interval de valabilitate: 05 februarie, ora 10 - 06 februarie, ora 20

In jumatatea de sud a Moldovei, jumatatea de est a Munteniei si Dobrogea vor fi intensificari temporare ale vantului, cu rafale, in general, de 50...70 km/h, astfel ca vor fi perioade cu transport de zapada si vizibilitate redusa.

INFORMARE METEOROLOGICA

Interval de valabilitate: 5 - 10 februarie Fenomene vizate: val de frig

Zone afectate: conform textului

In intervalul mentionat vremea va fi rece in toate regiunile, cu temperaturi maxime preponderent negative. Va fi ger noaptea si dimineata in regiunile intracarpatice, dar pe arii mai restranse si in restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse in marea lor majoritate intre -14 si -4 grade, izolat mai scazute pana spre -20...-18 grade.

Vantul va avea intensificari in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, amplificand senzatia de frig.

0 comentarii8379 vizualizări05 februarie 2023
rss 2.0
rss 2.0