Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Marti 23 Iulie 2024 - 14587
AVERTIZARE METEOROLOGICA - COD GALBEN.

COD GALBEN - Interval de valabilitate: 18 noiembrie, ora 08 - 19 noiembrie, ora 10.  Fenomene vizate: cantitati insemnate de precipitatii, ninsori si intensificari ale vantului. Zone vizate: conform hartii si textului.

In jumatatea estica a teritoriului si la munte vor fi precipitatii insemnate cantitativ, local de 25...35 l/mp si izolat de peste 50 l/mp. Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte si predominant ninsori in cea mai mare parte a Moldovei si in sud-estul Transilvaniei unde se va depune strat de zapada, local consistent. In Dobrogea si in Muntenia vor fi ploi si trecator, in noaptea de sambata spre duminica (18/19 noiembrie), pe arii restranse lapovita si ninsoare.

Vantul va prezenta intensificari in sud-vestul, estul si sud-estul teritoriului cu viteze de 55...65 km/h. In Subcarpatii Moldovei si de Curbura, precum si la munte, temporar va fi viscol, iar rafalele vor depasi 60...80 km/h.

 

 

AVERTIZARE METEOROLOGICA

       COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 18 noiembrie, ora 18- 19 noiembrie, ora 10

Fenomene vizate: intensificari sustinute ale vantului

Zone vizate: sudul Moldovei, estul Munteniei, Dobrogea si bazinul vestic al Marii Negre

In sudul Moldovei, estul Munteniei si in Dobrogea vor fi intensificari sustinute ale vantului cu rafale in general

de 85...90 km/h, iar in bazinul vestic al Marii Negre, de peste 100 km/h.

0 comentarii5341 vizualizări17 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0