Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
GANDURI, CUVINTE, OBICEIURI!

Motto: Ai grija la gandurile tale, caci ele iti vor deveni cuvinte. Cuvintele iti vor deveni actiuni, actiunile obiceiuri, iar obiceiurile iti vor da caracterul tau. Ai grija la caracterul tau, caci el devine destinul tau.

 Mi-a scris mai alaltaieri un foarte bun prieten, intr-un sms prin care ma anunta ca socialistul(!) Adrian NASTASE a mai primit cativa ani de inchisoare, o incheiere de genul "Hristos s-a aratat!"

Asta ma face sa cred ca asa vede el, omul de rand, pedepsirea socialistului(!) Nastase - ca pe o justitie umana inspirata de cea divina. Probabil ca astfel de romani, normali adica, mai sunt inca destui in tara asta. Oameni care au inteles rapid aceasta simpla ecuatie: e unul Nastase, ce isi zice socialist, care in calitatea de om politic de prim rang a devenit modelul libidinosului in ale coruptiei si care nu numai ca nu plateste pentru faptele sale dar, mai mult, ajunge chiar in primii cinci oameni ai Statului Roman. Acum, dupa atata amar de vreme in care respectivul traia in Romania ca si pe propria-i feuda, cand ii vine randul sa plateasca, romanul normal crede, simplu si firesc, cum ca in sfarsit s-a aratat Domnul Hristos! Pai, nu e asta firescul?! Nu e asta normalul?! Nu e asta, daca vreti, legalul?!

Din pacate pentru tara asta, nu este, dragi cititori, nici firesc, nici normal si nici legal ceea ce s-a intamplat cu Nastase, decat numai pentru plebei. Pentru acolitii socialistului, ei insisi socialisti - oameni din astia simpli, modesti si atasati poporului(!), este de-a dreptul aberant!

Ia sa vedem cum stau lucrurile. Cu materialul clientului:

1) Ati vazut-o la televizor pe Dana BARB? Sora socialistului(!). Ati vazut cata otrava si cata sfidare emana fata acesteia? Cautati-o pe net si va veti lamuri. I-auziti la coana Barb: "Sa-ti vezi de tine, de familia ta, de viata ta, de interesele tale, nu sa lupti pentru Romania. (Nastase a luptat pentru Romania?! Iti vine sa te arunci de la etaj!). Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit(...) El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalti", i-a zis ea marelui socialist(!), iar acesta, in replica, i-a raspuns ca... are dreptate!!!

Ei, asa mai merge, nu?! Cum sa nu-ti vina sa injuri justitia, cu doua guri, cand face astfel de gafe, de a baga la puscarie ditamai patriotul(!). Si socialist(!) pe deasupra.

2) Ati citit declaratiile lui Vanghelie? Primarul analfabet. Dar tot socialist(!). I-auziti: "In UE nu se intampla cu niciun fost prim-ministru si cu niciun om politic de calibrul lui Adrian Nastase (prin calibru intelegand noi, nu Vanghelie, ca e vorba despre varful depravarii in politica) asa ceva. Cred ca este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut el, fie bune, fie rele. Indiferent daca este vinovat si trebuie sa plateasca. Dar eu cred ca in clipa de fata cream un precedent foarte periculos si nu ajuta cu nimic la democratia din Romania."

Deci, dupa mintea lui Vanghelie, pe de-o parte ne-o vom lua peste degete de la UE pentru faptul ca, culmea, in sfarsit am inceput sa facem cate ceva din tot ce ne cer astia de atatia ani, pe de alta parte si cand faci bune, dar mai ales cand faci rele (cu partea asta, "oratorul" ne baga in ceata total) nu e bine sa fii pedepsit pentru ca exista riscul sa se aleaga praful de democratia socialista din Romania, si in final, intr-un exces de sinceritate imposibil de controlat, ne spune de fapt temerea lui cea mai mare - aceea ca maine-poimaine poate fi el in locul socialistului de maxim calibru. El, un socialist(!) nu chiar atat de depravat, nu?!

Carevasazica fara precedente, caci ele vor incepe sa strice obiceiurile astea socialist-democratice de tip "faceti jaf ca de aia suntem social-democrati. Lasati, mai, democratia asa cum am facut-o noi, n-o stricati inchizandu-ne noua robinetii capatuielii"!

            3) Ati auzit tanara speranta, mostenitorul, cel care probabil isi va intrece profesorul, ca doar asa ii sta bine unui adevarat discipol, nu?!, l-ati auzit deci pe Andreias NASTASE de cat cinism da dovada?! Si n-are nici treizeci de ani ca varsta! Iata: "Tata mi-a spus ca de aici incolo va ramane pe umerii mei sarcina sa fur de la stat pentru intreaga familie. Cat a putut, s-a ocupat el, dar acum spune ca trebuie sa ma descurc singur,...". Deci, asa isi califica ei odraslele in ale dezinformarii si ale manipularii. Adica, vezi Doamne, eu am simtul umorului si bat moneda pe chestiunea asta absolut falsa cu furatul de la stat!

Sa ne fie cu iertare, insa, ca va intrebam, daca nu ati furat de la POPOR, v-ati furat cumva intre voi?! Altminteri cum puteti justifica averile pe care din banii castigati cinstit nu le-ati fi facut nici in cinci sute de ani?!

            Asta nu mai este nici macar cinism - asta este pur si simplu satanism. Astia sunt de-a dreptul satanizati!  

4) Deasemenea, ati luat la cunostinta despre afirmatiile lui Catalin IVAN, purtatorul de cuvant al PSD? Asta vorbeste, desigur, in numele tuturor socialistilor(!), care sunt tristi pe de o parte si solidari pe de alta, dar dintr-un singur motiv - Nastase a platit, deja, prea mult. Sa fie asta o cauza a temerilor create de acelasi precedent?! Poate, dar Ivan vine si linisteste pe deplin poporul spunandu-i ca deabia de acum incolo partidul lor se va angaja pe deplin in lupta impotriva regimul Basescu si ca respectiva lupta va continua si dupa ce acesta nu va mai fi presedinte!

Cata prostie, cata nesimtire, cata lipsa de responsabilitate fata de oamenii care asteapta sa inceapa odata sa se intample ceva bun si in tara lor. Care regim Basescu, bai nebunilor, cand voi conduceti Romania pana la nivel de infirmiera de spital?! Veti lupta cu Basescu si dupa ce acesta nu va mai fi presedinte?! Ati fi putut s-o faceti foarte bine daca tara ar fi mers ca unsa! Sub nici o forma nu va trece prin minte sa incepeti sa luptati cu raul imens pe care l-ati adus tarii, sa luptati cu "regimul" Nastase, spre exemplu, care, iata, pornind de la atitudinea individuala a coruptului la modul absolut, a depravatului, a ajuns sa reprezinte adevarate conceptii colective de viata cotidiana! Vedeti ca va fuge pamantul de sub picioare si sariti in haita, asa cum ati facut-o de atatea si atatea ori, doar-doar veti reusi sa va pastrati intangibilitatea care v-a transformat in niste adevarate hiene in fata propriului popor! A politizat Basescu justitia?! E foarte posibil. Daca da, trebuie sa plateasca pentru asta, dar spuneti voi, socialistilor (sanchi), unde se mai poate angaja in Romania un sofer ori un necalificat la o institutie de stat fara acceptul vostru suveran?! Al vostru sau al pacalicilor, in marea lor majoritate, de la PNL, functie de conclavurile voastre. Ziceti, bai, moralistilor!

Astia sunt politicienii care te conduc, POPOR ROMAN, si carora le dai cate 70% din voturile tale pentru a te minti, prosti si manipula pe fata, fara nici cea mai mica jena. Oameni ca Nastase, care in conditii normale n-ar fi trebuit sa aibe acces nici la functia de consilier comunal, te reprezinta si te conduc pe tine, POPOR ROMAN, spre cel mai mare dezastru prin care ai trecut vreodata in istoria ta moderna. Existenta Statului National Unitar Roman se afla pe muchie de cutit iar ei lupta impotriva unor regimuri inchipuite chiar si dupa ce acestea nu mai sunt. Alooo!!!

Vorba din motto-ul de la inceput este un puternic si eficient avertisment, dar este valabil doar pentru cei care au chef in asi analiza cu maxima atentie si cu totala intoleranta politicienii care ii conduc.

Politicienii nostri post-decembristi, aproape toti, ti-au demonstrat, draga popor, nu doar prin gandurile si cuvintele lor cine sunt, desi de atunci ar fi trebuit sa ai un bec aprins in ceea ce-i priveste (sa nu uitam cu cat sarg il votai, intr-un prea mare procent, ca presedinte, pe acest satana de Romania - Ion ILIESCU, si sa nu uitam cum ti-l prezenta acesta pe marele depravat Adrian NASTASE ca fiind omul care te va duce pe cele mai inalte culmi ale progresului; iar tu ii credeai!), dar ti-au demonstrat de atatea si atatea ori, prin actiunile lor concrete, care le este caracterul. Ei bine, iata ca ai ajuns nu doar sa le vezi, sa le constati destinul, ci chiar sa li-l traiesti, pentru ca ei sunt, de fapt, in tine, iubit popor adormit!

Tu traiesti acum, dupa douazeci si trei de ani de politica pornita radical impotriva intereselor tale, exact asa cum vor ei: gandesti ca ei, te exprimi ca ei, ii apreciezi pe ei, te multumesti cu circul pe care ti-l ofera ei. Ba, chiar se pare ca daca maine ai ajunge tu la putere ai face cam aceleasi lucruri pe care ei le fac de mult! Deci, destinul lor a devenit si destinul tau. Si asta este un fapt de-o gravitate capitala pentru tine, caci acest tip de destin este de factura satanica, POPOR ROMAN. Tu nu mai ai sansa destinului mantuitor - un popor cinstit, bland, muncitor si milos, cu frica si dragoste de Dumnezeu, condus de niste politicieni mai cinstiti, mai blanzi, mai muncitori si mai milosi cu cei condusi, din frica si din dragoste de Dumnezeu. Nu mai ai aceasta sansa decat dupa ce vei lua regimurile de tip Nastase ori Basescu ori Ponta, caci ce mi-e Tutea ce mi-e Mandea si vei da cu ele de pamant si te vei ridica tu (macar cei care au mai ramas din tine!) in locul lor si vei trai si te vei conduce conform propriilor tale interese.

Dar iti mai stii oare interesele?!

 Sa ma ierte acea parte a poporului care nu face obiectul acestor... ganduri.

  Ianuarie, 2014.

S o r i n   A N D R E I.

.

Material primit la redactie.

0 comentarii2513 vizualizări12 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0