Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Romania nu este pierduta, pentru ca exista oameni aici.

Asa a concluzionat dr. Sorin Ianceu in interviul acordat dupa externare. A trebuit sa se intample o asemenea tragedie, ca sa putem descoperii in creierul muntilor nostrii, niste oameni care au reactionat omeneste pentru salvarea unor fiinte aflate la necaz. Ei au avut o reactie omeneasca, pe cand cei instalati, instruiti si platiti sa salveze oameni, au reactionat ca niste roboti neperformanti, ce ne-au costat si ne costa o gramada de bani. Iata ce ne face sa ne indoim pe zi ce trece, de capacitatile profesionale a celor instalati pe niste functii de conducere sa menegerieze si sa utilizeze aceste aparaturi extrem de costisitoare, achizitionate din banii nostrii pentru a salva vieti omenesti. Nu are rost sa dam acum exemple cu mijloacele de mare valoare, care stau acuma prin hangare, ca n-au surub la insurubare. Simplu fapt ca cei pusi sa menegerieze, ori sa foloseasca aceste aparaturi extrem de costisitore, ca sa poata salva vieti omenesti sunt incompetenti, reprezinta o tragedie in forma continuata.

Este cutremurator ce am putut afla din gura unui om ca Marmureanu, cel care explica cum se produc cutremurile, atunci cand a fost intrebat daca aparatura performanta achizitionata in scopul prevestiri cutremurelor de mare intensitate, functioneaza, aceste a dat un raspuns robotizat. "Pai cum sa stim acest lucru, ce a fost vre-un cutremur de 7,5 grade pana acum"? Cu alte cuvinte am achizitionat un aparat de milioane de euro, ale caror performante le vom afla odata la 50 sau 100 de ani, daca va avea loc un cutremur, fara sa avem garantia ca el ne va si anunta. Iata unde sunt banii nostri, in aceste aparate si in aceste buzunarele , tot mai adanci, ale acestor indivizi, carora, ne abtinem sa le spunem oameni. Oameni sunt aceia care l-au convins pe dr. Sorin Ianceu, ca Romania nu e pierduta.

Col. (r) Nour Constantin.

1 comentariu2464 vizualizări05 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0