Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Au angajat asasini pentru a ucide cetateni ai Romaniei in Dec.1989.

Revolutia din decembrie 1989 nu a fost nici revolutie nici lovitura de stat, a fost Atac armat impotriva Romaniei organizat inca din luna  august 1989 la Balaton (Ungaria), atac finantat de asasini economici din intreaga lume si pus in scena de TRADATORII Romaniei .  Atacul armat organizat impotriva Romaniei in decembrie 1989 a fost acceptat si trecut cu vederea de catre SUA tocmai datorita faptului ca la aceeasi data  (20/21 decembrie 1989 )  statul Panama era atacat armat de catre Americani. Sincronizarea rusilor si a americanilor a fost perfecta cu precizarea ca rusii nu  "au facut-o" pe fata precum americanii.

   Sprijinul rusesc acordat atacatorilor inarmati impotriva Romaniei din decembrie 1989 este  de notorietate la fel cum tot de notorietate este si  faptul ca peste 1000 de cetateni romani au fost impuscasi de catre teroristi, teroristi ce au ramas sub protectia lui Iliescu si a celor ce au preluat nelegitim puterea politica si administrativa. Nici macar un terorist nu a fost  demascat. Notiunea falsa  de terorist a fost cultivata si promovata tocmai de angajatorii acestora. Adevaratul nume al teroristilor din dec. 1989 este insa cel de CRIMINALI Platiti! Au angajat asasini pentru a ucide cetateni ai Romaniei. Dupa ce au ucis prin impuscare, pe strada,   peste 1000 de tineri romani instaland teroare si spaima in tara: au preluat puterea. Binenteles ca nelegitim si binenteles ca au si perpetuat-o la fel… pana-n prezent. Cei ce ne conduc acum spun ca puterea lor este legitima si obtinuta prin vot. Au dreptate oarecum! Insa ascunderea in continuare a crimelor si a criminalilor din decembrie 1989 respectiv protejarea comandantului de teroristi si mineri-securisti  Ion Ilici Iliescu ii delegitimeaza si ii pun in aceeasi situatie de culpa ca cea a criminalilor  din decembrie 1989 si pe actualii conducatori.

Criminalii din decembrie 1989 alaturi de Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, Magureanu  si toti ceilalti care au tainuit timp de 24 de ani mecanismul criminal de cotropire a Romaniei trebuiesc arestati si judecati de indata.  La fel trebuie procedat de indata si cu toti cei care au permis , facilitat si acceptat transferuri de propietate dinspre Popor catre terte persoane, transferuri  neechitabile  cunoscute  sub denumirea generica de PRIVATIZARE.

Daca puterea actuala reprezentata de Guvern, Presedentie sau Parlament nu aduce o corectie legala si  justa  asupra crimelor si mega-furturilor financiare   petrecute in decembrie 1989 si ulterior, puterea actuala este la fel de nelegitima ca cea impusa prin crime in decembrie 1989 si ca urmare sunt impotriva ei.

 

 Daca mass-media actuala pastreaza in continuare tacerea asupra devalizarii valutare din 3 februarie 1990, cand peste 3 miliarde de $( rezerva valutara a Romaniei de atunci)  au fost convertiti la comanda lui Iliescu in lei la un curs de schimb de 5 ori mai mic decat cel real, inseamna ca mass-media actuala e la fel de vinovata ca televiziunea Romana din 1989 si la fel de imbibata de asasini si anti-romani!

Daca asa stau treburile inseamna ca-i razboi dus de cei ce conduc Romania ,  impotriva  Romaniei, impotriva cetatenilor ,  impotriva  intereselor nationale, impotriva Stramosilor si impotriva  Domnului nostru Sfant. Si daca-i razboi, atunci sa se teama EI nu noi care stam a ne pierde tara.

 

Roncea Radu.

0 comentarii2485 vizualizări24 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0