Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
REGELE A MURIT....TRAIASCA USD -ul !!!!

Oameni buni, dupa trei ani si trei saptamani de dragoste cu noduri , mariajul politic intre dreapta si stanga  a  ajuns la marginea prapastiei . La marginea prapastiei unde a ajuns de fapt si tarisoara noastra Romania. Dupa lupte seculare care n-au rezistat mai mult decat trei saptamani si trei ani ,a urmat o seara a bricegelor care s-a intins pana catre noaptea de 25 spre 26 februarie, anul de gratie  doi zero paispe (2014) .

                 Acest divort politic , prognozat de unii clarvazatori inca de la nasterea USL-ului in Sala Palatului ,a zdruncinat intreaga suflare romaneasca , aproximativ 20% , adica exact cei care se ocupa doar de politica , restul de 80 procente avand  procupari directionate in scopul supravietuirii zilnice .      

                 Sigur ca intamplarea din ziua sfantului TARASIE (atentie mare la sonoritatea acestui nume ) a schimbat profund datele problemei guvernarii Romaniei . Liberalii parasind coalitia, fiind ejectati elegant de "motivul IOHANNIS  " pun capat  implementarii programului  USL de guvernare

si obliga jumatatea ramasa sa-si puna osul la treaba pentru gasirea unui nou program .In tot acest timp, cei 80% dintre romani, stau la rand la autobuz, metrou, coada la benzina si la oficiile de plasare a fortei de munca . Sa nu credeti insa ca toata lumea se preocupa de cate ceva, mai sunt si gurile casca, UDMR-ul spre exemplu,care cu rabdarea caracteristica turistilor calareti asteapta acum sa le pice osul in gura .

                 In acest context general de nesiguranta, ministri liberali se retrag oficial de la guvernare ,agravand neincrederea investitorilor straini in starea de lucruri de la noi .Un mare pacat ca tocmai acum, cand incertitudinile din zona de vest se amplifica ,vecinii lui Orban Viktor avand ale lor probleme , vecinii nostri de la rasarit, abia s-au adunat de pe maidan, , rusii sunt gata sa-si apere Crimeea ,ei bine, in acest context geopolitic, investitorii straini avea o statie mai sigura  ROMANIA !!. A venit insa ziua sfantului TARASIE ( atentie mare ) iar guvernarea sparta a USD-ului nu mai da nimanui o garantie pentru investitii. Intr-o tara in care 80% dintre alegatori   sunt apolitici iar guvernul il conduc  (c ) orbii care dintre finantatorii straini vin sa-si riste economiile la noi ??

                  Cum era si firesc , PNL-ul abia acum si-a dat seama de gravitatea mariajului cu Ponta si ai lui , din afara cercului  guvernamental si eliberat de stressul guvernarii  lucrurile se vad abea acum mai clare . Astazi  in 26 februarie  PNL-ul are prima zi de opozitie  " adevarata " in Romania, asa ca dl. Blaga poate sa-si ia vacanta , la carma opozitiei a rasarit floarea puritatii, crinul Antonescu si citi or mai ramane in gradinita pnl-ului  .

 

 

P.Sangeorzan.

 

0 comentarii2492 vizualizări26 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0