Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Vivat "Rivolutia" ucraineana, traiasca maica Rusia (si tatucii evrei).

....pentru cine au crapat fraierii de ucraineni in strada: pentru exponenta nr. 1 a mafiei ruso evreiesti din Ucraina - "blonda" Timosenko (brunetica foc la baza).

Taticu' lui Timosenko: Vladimir Abramovych Hrihyan, rus de origine evreieasca, nascut in Basarabia, facea parte din Armata Rosie.

Bunicutzul ei se numea Abram Kelmanovych Kapitelman, director al scolii publice evreiesti din oraselul Sniatyn.

Bunicuta sa se numea Maria Yosypivna Hrihyan iar taticu ei se numea Yosyp Yosypovych Hrihyan, din ambii parinti de origine evreieasca, nascut in Riga.

Timosenko face parte din "Clanul Dnipropetrovsk", alaturi de Victor Pinciuk, ginerele lui Kucima, alt criminal putred de bogat, cel care ne-a spart la bot cu canalul Bastroe.

Sefa ei de PR, cea care se ocupa de agenda internationala era Hryhoriy Nemyria, personaj care a stabilit un foarte strans parteneriat cu Soros (fiind cu totii de aceeasi origine etnica parteneriatul a mers perfect).

"Blondei" Timosenko (blonda pe dreak - vezi foto cu coafura originala din anii lansarii in bizniz) i se spunea "printesa gazului" inca din anii '90 si este probabil cea mai bogata persoana din Ucraina, o oligarha in toata puterea cuvantului, implicata inclusiv in asasinate comandate.

A fost implicata in toate manariile posibile, pe mana cu fratii rusoi. Nu foarte rusoi, pe fond, daca ne uitam la originile lui Putin - al carui bunicutz era bucatarul lui Stalin Djugasvili (fiul evreului, pe georgiana), al carui taticutz era in NKVD-ul condus in totalitate de evrei si care a fost propulsat de Eltin, tot evreu de origine. Cat priveste originea lui Miedviedev, e usor de ghicit dupa coafura sa fasneatza (el nu s-a vopsit blond, ca colega sa, Timosenko).

"Blonda" si-a tras coafura "originala" traditionala, populara, dupa care obtinand atat de usor increderea concetatenilor, pe baza de coafura, a ajuns de doua ori premier si a facut praf compania Naftogaz, a Ucrainei, in beneficiul Gazprom, iar in "negocierile" cu Putin, a obtinut conditii cat mai dezavantajoase pentru ucraineni, ea in schimb alegandu-se cu un comision baban, cam ca Nastase in speta OMV, care a obtinut un comision mai mare decat pretul oficial al tranzactiei (cu toate astea un putzoi pe langa cotarla asta boita). Poate daca s-ar vopsi si el blond scapa si el, ca Timosenko, pana sa-l urmeze si micu' Titulescu, tot un blond si el (Naumovici dupa mama), la parnaie.

Una peste alta, pentru noi cel putin, venirea asteptata la putere a noului clan, al blondei, va fi naspa de tot, deoarece si ea si clanul ei au o ura pe romani inca mai apriga, ancestrala si viscerala, decat clanul criminalului de Ianukovici (care apopos fu votat de congenerii nostri romani din Ucraina in numar mare).

 

George Roncea.
0 comentarii2891 vizualizări02 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0