Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
OFITER "DESCOPERIT" SI LA BISTRITA.

Cei care au avut ocazia sa cunoasca dedesubturile  " manevrarii " populatiei, au aflat desigur ca incercarea de a distrage atentia de la problemele adevarate si importante este o tactica eficienta. Tot ei, manevrantii (interesati ) vin   cu zambetul pe buze  si se afiseaza in chip de salvatori. Ei sunt aceia care lanseaza "bomba " si tot ei vin cu solutiile salvatoare. Nimic mai simplu . Lumea preocupata de cele zilnice, scapa din vedere acest aspect important al lansarii obiectului zburator pe la urechi.

Cel mai recent exemplu este oferit de fapta jurnalistului de serviciu Robi Turcescu. Om cu scaun la cap si cu perspective de avansare chiar si pe linie militara, mai sus amintitul jurnalist a facut  zilele trecute o dezvaluire incendiara in fata a mii de telespectatori  pe care i-a lasat cu gura cascata, la fel ca si pe cei cativa colegi de platou.  Desi  spovedania lui Turcescu n-a avut darul sa arunce in aer autobuzele scolare venite de la guvern, in schimb a pus pumnul in gura celor care erau interesati de inceputul de an scolar si de  "modul de intrebuintare" a cardului  de sanatate . Altii care erau insurubati in fenomenul de scadere a CAS-ului au fost luati de acelasi val si  deturnati de la preocuparile lor in aceasta directie. 

Astazi, la cozile de la aprozare, magazinele  "second-hand" si frizerii, subiectul arzator este daca Robert Turcescu a facut armata sau nu, daca a fost ofiter acoperit sau descoperit, eventual cine este prezidentiabilul agent 007 !?!

O gramada de prosti  si care nu realizeaza ca au aceasta "calitate ", umbla pe ulitele satelor  Romaniei mioritice cautand ofiteri acoperiti sau descoperiti.

Ce treaba am eu cu omul daca  el a considerat ca-i cazul sa faca curat in sufletul personal ?  Apoi daca asa sta treaba, ar putea veni dumnealui cu toti ofiterii descoperiti si in municipiul nostru unde ofiterii nu sunt asa usor de deconspirat, unde dumnealor sunt acoperiti de mormanele de gunoaie adunate printre blocuri .

In concordanta cu tacticile de manipulare a maselor, concluzionez ca gunoaiele din Bistrita se datoreaza unor persoane bine mascate, inca nedeconspirate si care in mod normal au sarcina efectuarii operatiunii de salubrizare a municipiului.

 

DIXIT !!!

 

           Ioan Popan.

 

0 comentarii2457 vizualizări24 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0