Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
FACEBOOK este o CAPCANA ! - CITESTE INCET SI CU ATENTIE.

In Statele Unite, prima data, apoi in UK si Germania au fost primele cateva cazuri de rapire, violuri si trafic de organe in care s-a  putut face asocierea dintre atacatori si victime avand ca element comun"Facebook" (de comunicare-control-contac persoane) . In cazul traficului de organe "comanda" s-a facut dintr-o tara straina tarii din care "donatorul sau victima" a fost "selectata" pe baza datelor puse pe Facebook si care corespundeau cererilor de piata (ale celor care platesc oricat ca sa-si prelungeasca durata de existenta pamanteasca si pe care nu-i intereseaza"sursa/donatorul").

FACEBOOK este o CAPCANA !

Acest sistem nu a fost creat doar pentru PLACEREA DVS; numai cei naivi pot crede asta ! O mica reamintire.

Este totdeauna bine de stiut ! In spatele FACEBOOK se afla o imensa afacere,pentru care materia prima o constituie chiar VIATA DVS !

Mesajul care urmeaza este un avertisment referitor la FACEBOOK. Este bine sa fiti in cunostinta de cauza.

FACEBOOK este cea mai mare retea de "socializare" din lume, avand peste 300 de milioane (in anul 2011, peste 700 de milioane) de utilizatori inregistrati.

Peste tot se tinde ca FACEBOOK sa fie utilizat conform legilor locale ale fiecarei tari, or in realitate FACEBOOK este o societate californiana care functioneaza dupa legislatia Californiei (diferita chiar si de cea americana).

Aceasta inseamna ca tot ceea ce dvs plasati pe FACEBOOK va fi arhivat in mod LEGAL intr-o baza de date enorma (fotografii, clipuri,conversatii, discutii, documente, texte etc.) si pastrat acolo chiar daca dvs le stergeti! Si, inca o data, procedand astfel FACEBOOK este in perfecta legalitate! De altfel, toti utilizatorii FACEBOOK si-au dat acordul pentru ca datele lor personale sa fie inregistrate, conservate si utilizate in orice scop.

Va surprinde? Si dvs, inainte de a utiliza FACEBOOK vi se cere un click pe "accept conditiile", si ca de obicei nu le cititi cu atentie...Este stiut ca FACEBOOK este un site gratuit.

Ma veti intreba: de unde ia FACEBOOK banii pe care ii consuma pentru remunerarea celor angajati sau a colaboratorilor, pentru plata brevetelor pe care le inregistreaza etc. Raspunsul este simplu: actualmente un
numar foarte mare de firme cumpara dreptul de a consulta arhivele FACEBOOK, de unde pot obtine date care ii intereseaza.

Chiar si serviciile de aparare sau politia apeleaza la aceasta arhiva in cursul anchetelor pe care le intreprind. Fiti atenti !

Greselile dvs de tinerete nu trebuie sa devina imposibil de sters!
Evitati orice fel de poze compromitatoare (cu alcool, tigarete, droguri, fotografii
tendentioase, intime, vulgare etc.), insulte (caci acestea pot servi ca probe in justitie), informatii / date personale sau private, chiar in relatiile cu prieteni apropiati... "Prietenii de azi pot deveni dusmanii de maine". Si toate acestea sunt valabile si pentru documente ale prietenilor:
multi adolescenti pun pe FACEBOOK poze de-ale prietenilor in ideea ca acestia nu vor fi deranjati, chiar daca unii sunt minori si ar
avea nevoie de acordul parintilor...Cereti totdeauna consimtamantul persoanei a carei
poza o postati pe FACEBOOK. Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii, nu puteti spune in instanta "nu am stiut" ! In concluzie, folositi cum doriti aceste informatii. Cel putin sunteti prevenit(a) ! De altfel, se poate pune si intrebarea de principiu in legatura cu FACEBOOK: La ce foloseste o asemenea exhibare a vietii private?

FACETI SA CIRCULE ACEST MESAJ !

NU VA VA LUA DECAT CATEVA MINUTE, VETI FI MAI LINISTIT SI DVS, CAT
SI CORESPONDENTII DVS.

.

Material primit la redactie.

 

 

 

 

 

0 comentarii2478 vizualizări28 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0