Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
ASFALT TURNAT CU FURCA.

Am primit la redactie o scrisorica in care expeditorul incearca sa-si impartaseasca "mania proletara" cu cititorii ziarului nostru. Autorul isi incepe epistola astfel: "Cand ne-am luat orice speranta de a mai vedea si la blocul nostru o parcare, ne-am trezit cu utilajele in plina zi si cu dorinta de lucru a celor care le manuiau.  Treaba a durat putin iar parcarea a fost reamenajata in timp record. Numai ca, vedeti dumneavoastra, calitatea are de suferit cand nimeni nu-si atribuie vreun drept de control asupra lucrarii respective".

              Asa incepea scrisoarea cititorului nostru, care ne trimite si cateva poze de la locul "crimei" invitandu-ne sa trecem prin zona Lamei si sa ne convingem de cele afirmate. Lucru pe care l-am si facut, dandu-i dreptate petitionarului.

               Lucru de mantuiala, de incasat  repede manopera  si vira ancora spre noi orizonturi de lucru.

 Fotografiile primite fiind elocvente, lasam cititorului posibilitatea de a analiza cele sesizate de concetateanul nostru.

 

              Anda Orban.

0 comentarii2450 vizualizări22 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0