Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Gazele de sist sunt arma cu care puteti preveni razboiul.

Inacceptabil! Care razboi! Romania nu vrea razboi cu nimeni! Prin portavocea lui Friedman S.U.A. santajeaza Romania:  Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izolam ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului ."  Zic eu: Ei, da, acum e-acum - ce va face noul presedinte al Romaniei? Pai, isi va respecta ne-angajamentul din campanie. I-ati auzit pe Ponta sau pe Johannis sa fi zis ceva de gazele de sist sau de Rosia Montana? Ca pe singurul candidat care s-a pronuntat ferm impotriva romanii nu l-au placut...  Deci: Pupat (fund licuruci) Piata (energetica, a lor) Independenti (? - "in" deloc, dar "dependenti" cat cuprinde... America!)" 

 

S.U.A. ameninta Romania.

Rusia a inceput sa arunce la tomberon jucariile americane. Restaurantele McDonald’s nu mai sint pe gustul lui Putin. Decizia Moscovei de a pune lacat pe lantul de mincare made in S.U.A poate fi o socotita o reactie previzibila la sanctiunile Occidentului, pe fondul tensiunilor dintre Moscova si tarile din Vest. Mai mult, intr-un discurs adresat expertilor politici la Soci, Putin a acuzat S.U.A. "ca submineaza stabilitatea globala pentru a-si impune punctul de vedere si ca incearca sa faca din Rusia un pericol pentru restul lumii, fortindu-si aliatii sa impuna sanctiuni Moscovei din cauza crizei ucrainene." Aratind spre razboaiele din Irak, Libia si Siria, ca exemple de politici ratate ale S.U.A. ce au dat nastere haosului si mortii, Putin a avertizat ca lumea se va confrunta cu noi razboaie daca Washingtonul nu va respecta interesele altor tari, scrie Associated Press. Dincolo de sanctiunile impuse Rusiei, n-ar trebui sa mire pe nimeni daca Putin si Merkel ar negocia in secret, asa cum in urma cu 75 de ani Stalin si Hitler si-au negociat influenta si teritoriile.

"Ori ne dati Rosia Montana si gazele de sist, ori va izolam ca pe vremea lui Ceausescu si va paste razboiul"…..

 Citeste mai mult:  http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/SUA%20ameninta%20Romania%20de%20MDP.htm

Consideratie,

Maria Diana Popescu.

 Editorial, Stuttgart.

.


Material primit la redactie.

 

0 comentarii2471 vizualizări08 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0