Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
O DEMISIE CA O PALMA PE CEVA URAT MIROSITOR... si chermeza la restaurant in 11 noiembrie la ora 18.00

Stirea zilei de 10 noiembrie  a constat in demisia ministrului afacerilor electorale (MAE) Titus Corlatean si numirea in functie a fostului candidat la presedentie,  T. Melescanu. Informatia cu demisia a facut repede inconjurul globului, pana si la Runcu Salvii s-a aflat de aceasta manevra a PSD-ului aflat pe ultima suta de metri a cursei spre Cotroceni.

A fost o manevra de ultima speta a partidului stat care se vrea musai in carti la cucuvele. 

Dl. Titus, stiind ca pachetul de masuri care urmau a fi luate in strainatate pentru asigurarea unui flux corect si suficient in ziua alegerilor este egal cu o frectie la un picior de scaun de ministru, n-a asteptat ziua fatidica de 16 noiembrie pentru a fi luat pe sus de o cizma venita dinspre  doctorul plagiator V.V.Ponta, care ar fi trebuit sa se tina de cuvant privind demiterea intregului staf al ministerului.

          Asa se face ca Titus Corlatean si-a dat demisia, asteptand ca ultimul roman aflat la munca in strainatate sa iasa din cabina de vot, iar el sa fie pedepsit de catre stapanul personal  cu o functie babana prin guvern. Altfel spus, romanii  din diaspora n-au apucat sa voteze toti, iar Victor Ponta s-a tinut de cuvant si a demis echipa externelor.

           O manevra de adormit copiii de la caminul nr.4 cu orar redus si de  aruncat praf in ochii celor multi care se asteapta la alegeri "pe bune" !

Melescanu, batranul experimentat in ale "externelor" a primit cu placere noua sa numire, care trebuie sa recunoastem ii vine ca o manusa.

            Dincolo de manevrele la nivel central, in tara, prisaca psd-ista freamata mai ceva ca firul de stuf la adierea vantului de primavara. Indivizii de incredere ai psd-ului impart pliante, care adunate ar completa lipsa manualelor scolare, mai ales din punct de vedere calitativ. Nimeni nu se intreaba ce tipografii, cate exemplare, cine le-a comandat si mai ales din ce bani se plateste aceasta maculatura de ocazie.

            Se pare ca toata Romania  a ajuns la vorba ardeleanului "daca-i musai, ii musai" nimeni nu se intreaba, nimeni nu se intereseaza! Sa mergem la vot si sa scapam de aceasta corvoada, indiferent de consecintele finale ale votului .

Indivizi cu masini de zeci de mii de euro si numere de inmatriculare cu B, patruleaza pe drumurile de acces in municipiul Bistrita, oferind invitatii speciale la chermeza organizata in 11 noiembrie la ora 18.00 la GIULIA bistriteana. Posibilii clienti, nu conteaza apartenenta politica (pot fi si UDMR-isiti) sunt "aburiti" cu masa imbelsugata, muzica selecta si un spectacol de "n-a vazut Parisul".

             Personal, astept finalul votului si am sa stau langa intrerupator sa ....sting lumina !!

 

 

         Teodor Ciui.

1 comentariu2912 vizualizări10 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0