Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
NOUTATI LA DEMISIE DE DEZONOARE. ( II )

Potrivit ultimelor noutati in materie de "bogdaproste " electoral , am aflat ca invitatii PSD-ului  din cartierele  Bistritei  la chermeza   anti-dreapta  de la  restaurantul  Giulia, au la dispozitie  autocare  care   asigura  transportul  gratuit  la "locul faptei" asta asa, ca sa nu-si consume pingelele degeaba.

                   Un  om  de  afaceri  cu  o  inima  larga  si  un  lant  de  magazine   in  Sarata, si-a  oferit  micile economisiri platind cursa romanilor spre mai bine. Asta ca sa nu faca lumea uta-uta pe strada pana la locul  unde alegatorii de duminica vor petrece o seara in rosu  intens, cu miros de trandafiri din gradina marelui Ilici  Iliescu .    

                 Celebrul  Radio Erevan a anuntat chiar si "meniul " muzical pus la dispozitia celor ahtiati dupa niste ciorba ardeleneasca (la noi supa) ingurgitata  pe  gratis. Un  potpuriu  de cantece  oltenesti, asortate cu un ceardas si cu ceva polka vor mentine treaza atentia celor care vor asista  volens-nolens si  la  inevitabilele  sfaturi  electorale .

                Traiasca   unitatea   intre   culoarea   rosie   de   partid  !!!

 

 

 Teodor Ciui.

3 commentarii2478 vizualizări11 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0