Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Rugaminte din Bistrita: Puneti oameni noi, domnule Iohannis!

Stimate domnule presedinte Klaus Werner Iohannis. Sunt prof. Florin I. Bojor, profesor de religie ortodoxa din Bistrita, fac parte din societatea civila, v-am votat si va scriu rugandu-va sa aduceti oameni noi, tineri si batrani - meritocrati - in jurul dumneavoastra! Ca sa fiu sincer, nu am mai votat niciodata vreun presedinte, desi am 31 de ani. Pe dumneavoastra v-am votat nu atat pentru domnia voastra, cat pentru a scapa de lipsa de demnitate, de ingamfarea, de coruptia si de minciuna Partidului Social Democrat.

Cand v-am votat, nu v-am votat ca sa-i readuceti pe marii domni si doamne din fostul Partid Democrat Liberal la putere. V-am votat ca sa aduceti schimbarea. Schimbarea poate veni numai prin oameni noi, desemnati pe criterii de merit, precum sunteti dumneavoastra.

Cand vorbesc despre merit, nu vorbesc de meritul de partid, caci peste un milion de voturi le-ati luat de la oamenii din societatea civila, ca mine. Cand vorbesc de merit, ma gandesc la meritocratia cu care veti realiza schimbarea. Pentru aceasta schimbare am renuntat la postul de profesor in Barcelona si am revenit in tara alegand catedra ca sa contribui si eu cu putin la realizarea ei.

Daca domnul Traian Basescu ne-a mintit pe noi tinerii care am revenit dupa studiul academic din strainatate, invitand peste 300 de tineri sa lupte pentru postul de consilier prezidential, pentru ca apoi, niciunul sa fie ales, sper ca dumneavoastra, domnule presedinte Iohannis sa aduceti oameni dupa merit, profesionisti si in primul rand onesti, pusi prin concursuri si probe grele.

Nu sunt in masura sa va dau sfaturi, ci vin cu rugamintea de a face reala schimbarea spre binele comun, general, al tuturora.

Va doresc tot binele din lume si sper ca mesajul meu sa ajunga la dumneavoastra!

Va multumesc frumos!

 

Prof. Florin I. Bojor. 

0 comentarii2485 vizualizări24 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0