Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
MINUNILE DIN TARA LUI CRETU.... VODA!!

Cu  voia  lui  D-zeu  si  cu  vointa  nationala  punem  pe  tapet  o  stare   de fapt care i-a deranjat  pe  bistritenii  nostri  pana  peste  poate, cum spune  vesnicul tanar  Nenea Iancu. La sesizarile  concetatenilor  nostri  ne-am documentat  la fata  locului  si  am  constatat  veridicitatea celor  afirmate de catre  platitorii   taxelor  si impozitelor  din  Bistrita. Mai precis, acestia sustineau ca sunt  discriminati  de catre  actualul  primar  al  Bistritei. Acesta, a  luat  masurile  necesare pentru ca o serie de cetateni  din  municipiul nostru sa se simta frustrati de evenimentele pe care tocmai le petrecem, sarbatorile de la final de an.  

            Discriminarea consta in pavoazarea municipiului in mod inegal, respectiv iluminatul obisnuit cu beculete multicolore si reprezentand scene care ne aduc mai aproape de Craciun si Anul nou. Asa se face ca in timp ce principalele artere din municipiu si cladirile "importante" din vecinatatea acestor strazi ard de bucuria nasterii lui Isus, principalul acces dinspre Cluj spre Suceava,  recte  B-dul  Decebal si  B-dul  Andrei Muresanu  sunt  lasate  in  paragina  din  acest punct de vedere. Un  cititor  ne-a  sesizat  spunand  ca  se  simte  ca  in  "tunelul  timpului". Starea de fapt este cu atat mai ridicola cu cat......toata vara au atarnat ghirlandele pe respectivele artere, iar acum cand ar trebui sa straluceasca de bucuria sarbatorilor arata ca si in catunul Gaura  Matii din Ocnita.

      Fara comentarii....dar cu semnatura ,

 

               S . Sangeorzan.

1 comentariu2485 vizualizări31 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0