Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
"Atac" american deasupra Bistritei.

Astazi timp de mai multe ore, doua sau mai multe avioane de tip A 10 americane "Warthog" (porcul razboiului) au patrulat, survolat si facut mai multe ture si "viraje" deasupra Bistritei.  "Atacul" americanilor a continuat si seara pana in jurul orei 21.00 cu mai multe ture de survol deasupra Bistritei pe un perimetru relativ mic, foarte restrans, cuprins intre padurea Codrisor  si calea ferata - gara. Acrobatiile americane au starnit interesul bistritenilor si intrebari retorice: "ce fac avioanele la Bistrita, fotografiaza, cartografiaza, urmaresc pe cineva, avioanele militare de obicei nu au voie sa treaca deasupra oraselor !? " etc.

Mentionam ca in prezent 4 avioane portugheze de tip F 16  au inceput sa patruleze deasupra Romaniei, in misiuni de politie aeriana de la Baza 71 de la Campia Turzii iar 12 avioane de tip  A 10 Thunderbolt americane sunt dislocate la aceiasi baza pentru antrenamente comune cu aviatorii romani de pe aeronavele Mig 21 Lancer.

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu2485 vizualizări04 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0