Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
Presa centrala ne otraveste prin emisiuni imbecile care promoveaza tiganizarea tarii, manelizarea si telenovelizarea ei.

CUTREMURATOR: Cum a ignorant presa centrala antinationala MARSUL PENTRU UNIRE. Este cutremurator sa constati la ce nivel suntem o tara sub ocupatie, o tara unde o presa centrala, intr-o buna parte cu patroni straini, ignora la maxim un eveniment care ar fi trebuit sa fie o sarbatoare a tuturor romanilor.

Acum o saptamana, la Chisinau, 40.000 de romani din Republica Moldova s-au adunat in centrul orasului pentru a cere unirea cu Romania. Apoi, simbolic, 1.000 de basarabeni au pornit pe jos spre Romania si au ajuns ieri in Bucuresti unde, stupoare, au participat alaturi de ei doar vreo 2.000 de bucuresteni la MARSUL PENTRU UNIRE!

 In conditiile in care s-au organizat aceste evenimente atat la Chisinau, cat si la Bucuresti, orice presa normala la cap, cu un minim simt patriotic, cu o minima dorinta de reparare a raului istoric facut de criminalii sovietici prin ruperea Basarabiei de Romania, ar fi trebuit sa mobilizeze oamenii atat sambata, cat si duminica dimineata, pentru ca marsul pentru unire sa fie cat mai mare!

Ei bine, cu foarte mici exceptii, majoritatea ziarelor si a televiziunilor centrale au tacut malc si au ignorant evenimentul. De ce? Pentru ca stapanii lor nu doresc ca romanii sa se trezeasca la viata.

Stirile despre acest eveniment au inceput sa apara atunci cand marsul era pe sfarsite si desigur, in mai multe randuri, intr-o abordare manipulatoare: filmari in care au aparut doar cativa oameni cu steaguri sau in care se comenta ca doar 500 de bucuresteni i-au asteptat pe basarabeni.

Da, asta este presa din Romania, aceeasi care a ignorant cat a putut protestele impotriva Gold Corporation (Rosia Montana), aceeasi care ne otraveste prin emisiuni imbecile, aceeasi care promoveaza tiganizarea tarii, manelizarea si telenovelizarea ei.

Oameni buni, asa arata o tara care se afla sub ocupatie! Asa arata un popor lobotomizat, caruia nu-i mai pasa decat cu ce isi umfla burdihanul.

Din pacate, nici presa pretins nationalista nu a spus prea multe despre eveniment… Am facut-o noi cat am putut pe siteurile cunoastelumea.ro si adevaruldespredaci.ro, pe siteul nasul.tv si toate paginile de facebook pe care le coordonam.

Ceea ce este trist este faptul ca nu am vazut la acest mars nici macar o vedeta de televiziune dintre cele de la posturile unde se plateste cu 5.000-10.000 de euro sau mai mult prestatia lunara si nu am vazut macar un mare artist prezent in multime.

Dar, mai mult decat atat, desi mesajele noastre au ajuns, totusi, la vreo 100.000 de romani in aceste zile si cu toate ca, urmare a mediatizarii din ultima saptamana a evenimentului de la Chisinau, informatia a ajuns la cateva milioane de persoane, doar vreo 2.000 de romani din Romania au venit la MARSUL PENTRU UNIRE. Unde au fost ceilalti patrioti? Unde este constiinta nationala? Unde este responsabilitatea, onoarea, demnitatea, curajul ? Jenant! Rusinos!

De altfel, basarabenii au penalizat pe buna dreptate aceasta puturosenie si iresponsabilitate a romanilor in general si a bucurestenilor in special, cu scandarea: MINCINOSII BUCURESTI, DOUA INIMI ROMANESTI!

Daca am mai fost uimit de ceva, au fost mesajele pe care le-am descoperit pe paginile de facebook, la postarile despre eveniment, ceea ce m-a si facut sa banez vreo 50-60 de persoane. O armata de imbecili si de troli s-au intrecut sa spuna cuvinte urate despre Unire, Basarabia si romanii de peste Prut. De necrezut cata prostie este in tara asta!

In orice caz, sa va fie rusine tuturor celor care spuneti ca va pasa de acest popor, ati stiut de acest eveniment, puteati sa veniti dar nu ati facut-o! Va meritati politicienii si mizeria din aceasta tara!

 

Daniel Roxin.

 

Material primit la redactie.

0 comentarii2471 vizualizări16 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0