Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
NOAPTEA PRIMARILOR - UN PRIMAR CARE N-A INCHIS OCHII DE GRIJI !!!

Tihna zilei de duminica ne-a fost minata de bomba de la Bucuresti ... primarul a fost arestat pentru luare de mita! Televiziunile au abundat de stiri despre acest act "samavolnic" al DNA-ului rau si incapatanat. Pana si televiziunile pro au lasat pe linie moarta tema vesnicului Base si au lansat pe sticla cateva informatii legate de modul inuman in care primarul capitalei a fost oprit in trafic si asta tocmai cand vroia sa-si plateasca factura de la RADET. 

Acest cal troian, numit Oprescu i-a bagat pe multi edili in sperieti! Se stie foarte bine prin targuri ca edilii au pretentii nonconformiste cand e vorba de "magneti " (a se citi bani) nemunciti, iar caderea celui mai primar dintre primari, va atrage dupa sine si alti "prim-statatori" in fata consiliilor locale.

Contracte se incheie si la nivel de consilii judetene, ceea ce presupune si la acest nivel un frison generator de transpiratii reci. Acuma apar suspecte firmele vesnic castigatoare ale unor licitatii, acum se explica fisurile din asfaltul autostrazilor neancepute dar ... terminate, se rediscuta incompatibilitatile aranjate, etc, etc. 

          DNA-ul a lucrat tare si mai lucreaza inca. Noua ne ramane doar sa-l parafrazam pe vesnicul prezent Caragiale ..."ai nitica rabdare puicusorule" ...

       

    S. Daraban.

 

0 comentarii2443 vizualizări07 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0